Ιρλανδία: Απόψε ο Τελικός του Eurosong 2023!

Η περίοδος των εθνικών τελικών βρίσκεται σχεδόν στα μέσα της και οι τελικοί ξεκινάνε ο ένας μετά τον άλλον. Απόψε είναι σειρά της Ιρλανδίας να επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που πρόκειται να τους εκπροσωπήσει στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Αυτό σημαίνει πως λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε το τέταρτο τραγούδι για τον φετινό Διαγωνισμό!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το RTÉ αποφάσισε να διοργανώσει έναν εθνικό τελικό για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision 2023.  H δημόσια τηλεόραση έχει επιλέξει έξι καλλιτέχνες οι οποίοι πρόκειται να διαγωνιστούν απόψε στον Μεγάλο Τελικό του Ιρλανδικού Eurosong 2023!

Ο παρουσιαστής του Eurosong 2023 θα είναι ο Ryan Tubridy, παρουσιαστής του “The Late Late Show”.

Ο τελικός του Eurosong 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:35 και θα διαρκέσει λίγο παραπάνω από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του RTÉ, πατώντας ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες του Ιρλανδικού Eurosong 2023:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους έξι καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους, με την σειρά που θα εμφανιστούν στο Eurosong 2023:

  1. Leila Jane – Wild
  2. ADGY – “Too Good For Your Love”
  3. Public Image Limited – “Hawaii
  4. CONNOLLY – Midnight Summer Night
  5. Wild Youth – “We Are One”
  6. K Muni x ND – Down in the Rain

Πως θα διεξαχθεί το Eurosong 2023:

Το Eurosong 2023, πρόκειται να διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου. Όπως και πέρσι, θα υπάρξει εσωτερική επιτροπή μαζί με μια διεθνή κριτική επιτροπή αλλά και η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού, που μαζί θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη του νικητήριου τραγουδιού. Έξι τραγούδια θα λάβουν μέρος στην επιλογή, τα οποία θα εμφανιστούν μέσα από το Late Late Show.

Μέχρι να μάθουμε ποιός θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Η προηγούμενη νικήτρια του Eurosong 2023 και εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2022 ήταν η Brooke Scullion με το τραγούδι “That’s Rich” χωρίς ωστόσο να κερδίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό καθώς περιορίστηκε στην 15η θέση του δεύτερου ημιτελικού με 47 βαθμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω θα παιχτεί μεταξύ midnight summer night και too good for your love.
    Με το midnight summer nightνα μου αρέσει περισσότερο και πιστεύω ότι με αυτό θα έχουν καλύτερες πιθανότητες για πρόκριση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *