Ιρλανδία: Με revamp το “We Are One” για τους Wild Youth!

Ο Conor Donohoe μέλος του συγκροτήματος Wild Youth, που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ετοιμάζει revamp για το τραγούδι τους “We Are One”.

Παράλληλα σε απάντηση του σε ένα tweet ανακοίνωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα το συγκρότημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού.

Στον εθνικό τελικό της Ιρλανδίας που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκαν οι Wild Youth ως οι μεγάλοι νικητές που θα υψώσουν την σημαία της Ιρλανδίας στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “We Are One”. Καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής όπως ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών θα είναι ο Ian Banham με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Το τραγούδι “We Are One” είναι ένα ευχάριστο pop τραγούδι με 90’s στοιχεία. Όπως έχουν δηλώσει τα μέλη του συγκροτήματος είναι ένας ύμνος για την ενότητα, την ειρήνη και για την διαφορετικότητα. Μένει να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν με το revamp και αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει μεγαλύτερη απήχηση από το κοινό.

Ακούστε την συμμετοχή της Ιρλανδίας για το 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε όλες τις νέες εξελίξεις για τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *