Ισραήλ: Στις 8 Μαρτίου το τραγούδι της Noa Kirel;

Το EuroMix.co.il αναφέρει ότι η συμμετοχή της Noa Kirel για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Το KAN δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία, αλλά πιθανώς η τραγουδίστρια να κυκλοφορήσει το “Unicorn” την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Οι δημιουργοί του “Unicorn” είναι οι Doron Medalie, May Sfadia, Yinon Yahel και Noa Kirel. Το τραγούδι θα παρουσιάσει σε βραδινή μετάδοση το KAN 11.

Η Noa Kirel γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 2001 στη Ra’anana στο κεντρικό Ισραήλ. Έκανε ντεμπούτο με το single “Medabrim” (Talking) το 2015 και σύντομα ακολούθησε με άλλα ακουστικά single, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγγλόφωνου τραγουδιού της “Drum” το 2019. Έχει κερδίσει το MTV Europe Music Award για τον Καλύτερο Ισραηλινό Καλλιτέχνη.

Το Ισραήλ πέρυσι δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό μετά από έξι χρόνια σερί προκρίσεων, με το “Ι.Μ.” και τον Michael Ben David να αρκείται στην 13η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή τoυ Ισραήλ στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: EuroMix.co.il

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *