Ιταλία: Ο Marco Mengoni αναφέρει πως πιθανόν δεν θα συμμετάσχει με το “Due Vite” στην Eurovision 2023!

Ο μεγάλος νικητής του 73ου Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, ανέφερε κάτι πριν από λίγο σε συνέντευξη του στο TG1 που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα είναι μία πραγματική ανατροπή. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, είναι πιθανό να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Due Vite!

O Marco Mengoni επιβεβαίωσε στην συνέντευξη τύπου για τον νικητή του Sanremo 2023 πως έχει αποδεχθεί το δικαίωμα του να εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Sanremo, ο νικητής του Φεστιβάλ έχει το δικαίωμα εφόσον το επιθυμεί να εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό να συμμετάσχει με το ίδιο τραγούδι.

Στην συνέντευξη του λοιπόν στο TG1 o Marco Mengoni δεν φαίνεται να είναι σίγουρος για το τραγούδι με το οποίο θα λάβει για δεύτερη φορά μέρος στην Eurovision, αφού όπως ανέφερε σκέφτεται να μην διαγωνιστεί στο Λίβερπουλ με το Due Vite, αλλά με κάποιο άλλο τραγούδι.

Τελευταία φορά που εκπρόσωπος της Ιταλίας δεν συμμετείχε στην Eurovision με την συμμετοχή του στο Sanremo, ήταν η Nina Zilli, η οποία άλλαξε το Per Sempre, με το L’amore è femmina, κατακτώντας τελικά την ένατη θέση στο Μπακού.

Θα θέλατε ο Marco Mengoni να διατηρήσει το Due Vite και στον διαγωνισμό της Eurovision ή θα προτιμούσατε να συμμετάσχει με κάποιο άλλο τραγούδι; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
    • Vasoula Targaryen
      Vasoula Targaryen says:

      Το τραγουδι του ειναι μεγαλο και πρεπει να κοπουν 45 δευτερολεπτα για να ανταποκρινεται στους κανονισμους του διαγωνισμου. Ειπε οτι αν δεν του αρεσει το αποτελεσμα της σμικρυνσης του τραγουδιου θα συμμετασχει με καποιο αλλο.

      Απάντηση
    • ESC23
      ESC23 says:

      Θα ήθελα να το διατηρήσει ωστόσο το τραγούδι είναι αρκετά μεγάλο και μπορεί να χάσει κομμάτι της δυναμικής του μετά την προσαρμογή του στον κανονισμό των 3 λεπτών της eurovision. Μην ξεχνάμε πάντως ότι το Sanremo είναι Sanremo και όχι εθνικός τελικός της γιουροβιζιον..

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *