Κύπρος: Με το ”Break A Broken Heart” ο Andrew Lambrou στο Λίβερπουλ!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε το καρναβαλίστικο πάρτι του OGAE Cyprus, του Επίσημου Σωματείου υποστηρικτών και φίλων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στην Κύπρο.

Επίτιμος καλεσμένος ο φετινός εκπρόσωπος του νησιού Andrew Lambrou, ο οποίος αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Με το ”Break A Broken Heart” στην Eurovision 2023

Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο Andrew, ανέβηκε στη σκηνή και αποκάλυψε πως το τραγούδι με οποίο θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στην επερχόμενη Eurovision, έχει τίτλο ”Break A Broken Heart”.

Όπως μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, το τραγούδι του Andrew Lambrou, είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια. Έξω από την γνωστή συνταγή του ΡΙΚ και ένα τραγούδι που προορίζεται για να πάει καλά στο διαγωνισμό και όχι απαραίτητα για να ακουστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως ήταν όλες οι τελευταίες κυπριακές συμμετοχές.

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Στις 2 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του INFE Greece, η συμμετοχή της χώρας θα κυκλοφορήσει και επίσημα την Πέμπτη 2 Μαρτίου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες (Α. Ράμμος, Κ. Αργυρός, Λ. Γιώρκας, Σ. Ρόκκος, Κλαυδία, Ελ. Φουρέιρα κ.α.). Και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής. Την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στην M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου.

Ανυπομονείτε για την κυκλοφορία της κυπριακής συμμετοχής; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *