Κύπρος: Στις 2 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού του Andrew Lambrou!

Σύμφωνα με τον Infe Greece, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αθήνα για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Andrew Lambrou, έκανε γνωστό πως η συμμετοχή της χώρας θα κυκλοφορήσει και επίσημα την Πέμπτη 2 Μαρτίου!

Ενώ τα αρχικά πλάνα ήθελαν το ΡΙΚ να κυκλοφορεί την κυπριακή συμμετοχή στα τέλη Ιανουαρίου, οι προεδρικές εκλογές μετέφεραν λίγο προς τα πίσω τις όποιες εξελίξεις. Έτσι, στην παρούσα φάση γίνονται τα γυρίσματα του video clip, που σύμφωνα με πληροφορίες μας περιλαμβάνουν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά πλάνα.

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες (Α. Ράμμος, Κ. Αργυρός, Λ. Γιώρκας, Σ. Ρόκκος, Κλαυδία, Ελ. Φουρέιρα κ.α.). Και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής. Την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στην M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου!

Η κυπριακή συμμετοχή αισιοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα στο φετινό διαγωνισμό, ενώ αργά αλλά σταθερά και στον πίνακα των στοιχημάτων η χώρα κερδίζει έδαφος, κάτι που ελπίζουν να συνεχιστεί και μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Πηγή: INFE Greece

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vjweb
    Vjweb says:

    Φαντάζομαι θα είναι κανένα τυποποιημενο τραγουδάκι κονσέρβα για να το υπογράφουν δημιουργοί που έχουν κάνει επάγγελμα τους την Eurovision. Κρίμα γιατί ο Andrew Lamprou είχε φοβερό τραγουδι πέρυσι για τα προκριματικά της Αυστραλίας.

    Απάντηση
    • Μαρκος
      Μαρκος says:

      Άκουσε το πρώτα και μετά! Οι μόνοι είναι που έκαναν επάγγελμα την Eurovision; Πρώτοι και καλύτεροι η δική μας DT! Τι πάει να πει αυτό; Μέχρι και ο Σουηδός G:son έχει την Eurovision για επάγγελμα αλλά πήρε κι ένα βραβείο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *