Μάλτα: Δεν θα αλλάξουν τελικά το τραγούδι τους οι The Busker για την Eurovision!

Κι ενώ οι κανονισμοί του μαλτέζικου εθνικού τελικού επιτρέπουν στον καλλιτέχνη που νικάει να αλλάξει το τραγούδι του για την Eurovision, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν δύο φορές μία με την Ira Losco το 2016 αλλά και πέρσι με την Emma Muscat, οι The Busker σε συνέντευξή τους στον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας, TVM ανακοίνωσαν πως στη σκηνή του Λίβερπουλ θα τραγουδήσουν το “Dance (Our Own Part)”.

Παράλληλα αποκάλυψαν πως θα προχωρήσουν μόνο σε μικρές αλλαγές τόσο στο τραγούδι όσο και στην live απόδοσή του με σκοπό φυσικά να καταλάβουν μια ικανοποιητική θέση για τη χώρα τους.

Το συγκρότημα The Busker επικράτησε στον εθνικό τελικό της χώρας το περασμένο Σάββατο εκτοπίζοντας το μεγάλο φαβορί την Brooke. Το “Dance (Our Own Part)” βρέθηκε στη 3η θέση των επιτροπών και στη 1η θέση του κοινού. Συνδυαστικά κατέλαβαν την 1η θέση χρίζοντας τους, τους επόμενους εκπροσώπους του νησιωτικού κράτους.

Η Μάλτα έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό. Συγκεκριμένα θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-7).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2023!

πηγή: TVM

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *