Μάλτα: Η πρώτη εκδοχή του “Dance (Our Own Party)” ήταν μπαλάντα “Un/lovable”!

Συνέντευξη έδωσαν οι The Busker, στο ραδιοφωνικό σταθμό Magic 91.7. Το νικητήριο τραγούδι του εθνικού τελικού της Μάλτας, “Dance (Your Own Party)” ονομαζόταν αρχικά “Un/lovable”.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής των The Busker, Dav.Jr, δήλωσε ότι το τραγούδι είχε διαφορετικό στυλ. To τραγούδι θα ήταν αρχικά μπαλάντα και θα συνοδευόταν από κιθάρα. Οι στίχοι, η μελωδία και η παραγωγή δεν δούλευαν καλά μαζί, παρόλο που του άρεσαν όλα τα στοιχεία. Τότε το τραγούδι ζωντάνεψε ειδικά με την ένταξη του σαξοφωνίστα και έτσι γεννήθηκε το “Dance (Our Own Party)”.

https://www.youtube.com/watch?v=h5wfKv4p8uA

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή TVAM, μίλησαν για τον χορευτικό που συνοδεύει το τραγούδι ότι ήταν ιδέα του του Dav.Jr.  Ανάφερε ότι δοκίμασε το χορευτικό μόνος του και μετά το έδειξε στα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος και τους άρεσε. Επίσης την ιδέα να δείχνει τις λέξεις “Hey Wait” στην παλάμη του χεριού του ήταν και πάλι του Dav.Jr.

H Μάλτα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 09 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2023!

Πηγή: TVR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *