Νορβηγία: Δείτε το reaction video για τις συμμετοχές του MGP 2023!

Το Melodi Grand Prix 2023, η διαδικασία επιλογής της επόμενης νορβηγικής συμμετοχής στον Διαγωνισμό της Eurovision, φτάνει προς το τέλος με τους 9 φιναλίστ να διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για το Λίβερπουλ αυτό το Σάββατο.

Η ομάδα του Εurovisionfun δεν θα μπορούσε παρά να δει και να σχολιάσει τις  υποψηφιότητες του εθνικού τελικού της Nορβηγίας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη , τον Μπογιάννο Απόστολο και την Γιαλετζή Στέλλα σε ένα reaction video με αναλυτικό σχολιασμό για τις φετινές συμμετοχές του Melodi Grand Prix 2023!

Επίσης στο κανάλι μας θα δείτε συνεντεύξεις με υποψήφιους της Νορβηγίας, αλλά και άλλων χωρών!

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, NRK έδωσε στην δημοσιότητα την σειρά εμφάνισηςγια τον τελικό του φετινού Melodi Grand Prix:

  1. JONE — “Ekko inni meg” (Echo in me)
  2. Eline ThorpNot Meant to Be
  3. Skrellex — Love Again
  4. Ulrikke Brandstorp – “Honestly“
  5. Umami Tsunami – “Geronimo“
  6. Atle Pettersen Masterpiece” 
  7. Swing’it — “Prohibition”
  8. Elsie Bay — “Love you in a dream”
  9. Alessandra Mele – Queen of Kings“

Στον Μεγάλο Τελικό θα υπάρχει για πρώτη φορά από το 2019 και μια διεθνής κριτική επιτροπή που θα καθορίσει το 50% του αποτελέσματος ενώ το υπόλοιπο 50% θα καθοριστεί από την ψήφο του κοινού. Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix για φέτος, θα είναι η παρουσιάστρια Arian Engebø και ο τραγουδιστής Stian Thorbjørnsen που έχει επίσης συμμετέχει στο MGP το 2015 και το 2021.

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *