Πολωνία: Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον τελικό

Ανακοινώθηκε σήμερα η σειρά εμφάνισης των δέκα τραγουδιών του εθνικού τελικού της Πολωνίας Tu bije serce Europy! Wybieramy hit na Eurowizję! Η αρχηγός αποστολής της Πολωνίας, Maja Frybes, ανακοίνωσε τη σειρά μέσω instagram stories.

Η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

  1. Natasza – Lift u up
  2. Kuba –  You Do Me
  3. Ahlena – “Booty
  4. Dominik Dudek – Be Good
  5. Alicja Szemplińska – New Home
  6. Felivers – Never Back Down
  7. Maja Hyży – “Never Hide
  8. Jann – “Gladiator
  9. Blanka – “Solo
  10. Yan Majewski – Champion

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία στις 26 Φεβρουαρίου θα είναι καλεσμένη ως guest star η Stefania μας, σε μία εμφάνιση έκπληξη ειδικά προετοιμασμένη για αυτή.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Στο πρώτο γύρο, οι κριτές θα ψηφίσουν με κλίμακα από το 1 έως το 10 και τα αποτελέσματα αυτά, θα μετατραπούν σε ποσοστό και θα υπολογιστούν κατά μέσο όρο με τα ποσοστιαία αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω SMS.

Στη συνέχεια, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από την τελευταία έως την τέταρτη θέση και οι τρεις πρώτοι στην κατάταξη θα περάσουν στον δεύτερο γύρο. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει ξανά και ο νικητής θα αποφασιστεί πάλι με το σύστημα 50/50, αλλά αυτή τη φορά η κλίμακα βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής είναι 1 με 3. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, θα είναι αυτή που θα καθορίσει τον νικητή, που ταξιδέψει με την πολωνική σημαία, στο Λίβερπουλ.

Στη Eurovision 2022 την Πολωνία εκπροσώπησε ο Krystian Ochman με το “River”, και κατέλαβε την 12η θέση στον Μεγάλο Τελικό, καταφέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα από το 2016.

https://youtu.be/jRVDZ6446eM

Ποιο τραγούδι από τα δέκα ξεχωρίζετε; Πείτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *