Ρουμανία: Το “D.G.T. (Off and On)” θα παραμείνει στα ρουμάνικα και αγγλικά για την Eurovision 2023!

Ο Theodor Andrei κατάφερε να κάνει την ανατροπή το περασμένο Σάββατο και να επικρατήσει στον εθνικό τελικό της χώρας Selecţia Naţională 2023. Ο νεαρός ερμηνευτής θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του TVR, το κρατικό κανάλι της βαλκανικής χώρας. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Η εμφάνισή μου στον τελικό δεν ήταν για όλους. Προσπάθησα μέσα από το act μου να μεταφέρω το μήνυμα του τραγουδιού ώστε ο καθένας να μπορεί να συσχετιστεί με αυτό. […] Είναι ένα μύνημα προς όλους τους νέους της Ευρώπης πως το μυστικό της ευτυχίας είναι να αγαπάμε ειλικρινά και ελεύθερα ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο άλλος, τη σεξουαλικότητα του, την εθνικότητά του κάνοντας πέρα κάθε άλλον φραγμό που μας έχουν επιβάλλει για να αποστασιοποιηθούμε.

Παράλληλα αποκάλυψε πως δε θα προβεί σε αλλαγή γλώσσας και έτσι το “D.G.T. (Off and On)” θα παραμείνει στα ρουμάνικα και στα αγγλικά.

Η Ρουμανία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί μαζί με την Ελλάδα στον Δεύτερο Ημιτελικό. Συγκεκριμένα θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-8).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2023!

πηγή: TVR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *