Σλοβενία: Ακούστε το Carpe Diem των Joker Out! για την Eurovision 2023!

Στις 8 Δεκεμβρίου, η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας (RTVSLO) σε ειδική συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε πως οι Joker Out!, ένα ποπ/ροκ συγκρότημα θα σηκώσει την σημαία της χώρας στο Λίβερπουλ.

Το συγκρότημα επιλέχθηκε εσωτερικά, από την RTVSLO, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η χώρα έχει επιλέξει τις συμμετοχές της στην Eurovision μέσω εθνικών τελικών, εκτός από μία φορά.

Οι Joker Out! δούλευαν ήδη το τραγούδι που είχαν την πρόθεση να υποβάλουν στο EMA (τον σλοβένικο εθνικό τελικό για την Eurovision), όταν οι άνθρωποι της RTVSLO τους έκαναν την σχετική πρόταση.

Μέσα από μια ειδική εκπομπή με τίτλο Misija Liverpool, παρουσιάστηκε η συμμετοχή των Joker Out! για την Eurovision 2023!

Το τραγούδι έχει τίτλο ”Carpe Diem” και είναι στα σλοβένικα.

Ακούστε το “Carpe Diem” παρακάτω:

Ποιοι είναι οι Joker Out!

Οι Joker Out! αποτελούνται από τους Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček και Martin Jurkovič . Από το 2016 όπου και σχηματίστηκαν ως συγκρότημα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα singles και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Το συγκρότημα Joker Out! είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Σλοβενία τα τελευταία χρόνια. Το 2020 κέρδισαν το βραβείο για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη και το 2021 για τον καλλιτέχνη της χρονιάς! Όλες οι συναυλίες τους είναι sold out, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα single στα σερβικά, με στόχο να απευθυνθούν σε μια ευρύτερη αγορά στην περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την Σλοβενία στην Eurovision 2023, ηχογραφήθηκε στο Αμβούργο στο Cloud Hills Studio.

Το Σλοβενία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 11 Μάϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο Β μισό της βραδιάς (θέσεις 09-16).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Σλοβενίας; Θα καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2023!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά μου εκανε κάτι σε συνδυασμό LPS και Maneskin. Είναι βέβαια πιασάρικο αλλά κάτι με χαλάει στην παραγωγή. Ωραίο ωστόσο βίντεο κλιπ. Δεν ξέρω κατά πόσο η Σλοβενία θα προκριθεί από έναν ημιτελικό που στερείται συμμάχους…
    Για την ώρα 6/10.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *