Σλοβενία: Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2023!

Στις 8 Δεκεμβρίου, η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας (RTVSLO) σε ειδική συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε πως οι Joker Out!, ένα ποπ/ροκ συγκρότημα θα σηκώσει την σημαία της χώρας στο Λίβερπουλ.

Πριν λίγες μέρες, μέσα από μια ειδική εκπομπή με τίτλο Misija Liverpool, παρουσιάστηκε η συμμετοχή των Joker Out! για την Eurovision 2023! Το τραγούδι έχει τίτλο ”Carpe Diem” και είναι στα σλοβένικα.

Η ομάδα του Eurovisionfun φυσικά και πραγματοποίησε ένα ακόμη reaction βίντεο για την φετινή συμμετοχή της χώρας, με αναλυτικό και απολαυστικό σχολιασμό. Απολαύστε τον Ρωσσόπουλο Θανάση, τον Κορωνάκη Σπύρο και τον Μουντανάρη Κωνσταντίνο σε ένα reaction βίντεο για τη φετινή συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2023!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την Live εκδοχή του τραγουδιού που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=vfTiuZaESKs

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Σλοβενίας; Αφήστε τις βαθμολογίες και τις απόψεις στα σχόλια του Youtube!

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *