Σλοβενία: Οι Joker Out γύρισαν την πρώτη postcard για την Eurovision 2023!

Γυρίστηκε και επίσημα η πρώτη Postcard για την Eurovision 2023 και δεν είναι άλλη από αυτή της Σλοβενίας.

Το RTVSLO, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, επιβεβαίωσε πως η πρώτη postcard για την ερχόμενη Eurovision γυρίστηκε από τους Joker Out, το συγκρότημα που θα τους εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ τον Μάιο.

Από τον Οκτώβριο, το BBC είχε ξεκινήσει μια δημοπρασία για την εύρεση μιας ανεξάρτητης εταιρίας παραγωγών, για να βρουν το κόνσεπτ και να γυρίσουν τις 37 postcards του ερχόμενου διαγωνισμού. Οι postcard θα έχουν διάρκεια 40 δευτερολέπτων.

Το σημαντικό που μάθαμε από την postcard, της Σλοβενίας, είναι το γεγονός πως η εταιρία παραγωγής, αποφάσισε πως η κάθε αποστολή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην χώρα της, πράγμα που σημαίνει πως οι postcards δεν θα χρησιμοποιηθούν για να προωθηθεί η διοργανώτρια χώρα.

Adrijan Pregelj/RTV Slovenia

Οι Joker Out πραγματοποίησαν τα γυρίσματα της postcard του στην οροφή του κτηρίου του Radio Slovenija. Όπως φαίνεται ζήτησαν να υπάρχει ένα φλιπεράκι στην postcard τους και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν το BBC το δέχτηκε. Ο Jure Maček, ο ντράμμερ του συγκροτήματος, αποκάλυψε την σχέση που έχει το παιχνίδι με την postcard:

 «Μας αρέσει πάρα πολύ το φλιπεράκι, όλοι ξεκινήσαμε να παίζουμε στο Αμβούργο, κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του τραγουδιού μας.»

Εκτός από τα γυρίσματα της postcard, το συγκρότημα παραχόρησαν μια συνέντευξη στο επίσημο podcast του καναλιού της Eurovision, και μίλησαν μεταξύ άλλων και για την εμφάνισή τους στην σκηνή του Λίβερπουλ. Μπορείτε να τα διαβάσετε όλα στο σχετικό μας άρθρο.

Οι Joker Out θα εκπροσωπήσουν την Σλοβενία στην Eurovision 2023 με το τραγούδι “Carpe Diem” και έχουν κληρωθεί να διαγωνιστούν στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: rtvslo.si

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *