Σλοβενία: Πληροφορίες για τη live εμφάνιση των Joker Out!

Οι Joker Out, εκπρόσωποι της Σλοβενίας στη Eurovision 2023, φιλοξενούμενοι στο επίσημο podcast του καναλιού της Eurovision, και ερωτηθέντες από τον παρουσιαστή του podcast Steve Holden για το τι έχουν σκεφτεί πάνω στη σκηνική τους εμφάνιση, έδωσαν κάποια στοιχεία για αυτό που θέλουν να δείξουν στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο Bojan Cvjetićanin, frontman του συγκροτήματος, αναφέρει τα εξής:

Είμαστε μια μπάντα και αποδίδουμε καλύτερα σε συναυλίες, επομένως όταν είδαμε τη σκηνή του Λίβερπουλ και ότι θα υπάρχει κοινό ακριβώς κάτω από τη σκηνή, καταλάβαμε πως αυτό θα είναι πολύ ευνοϊκό για ένα συγκρότημα και με την ενέργεια μας η εμφάνισή μας θα είναι μια “τρίλεπτη συναυλία των Joker Out”. Αν καταφέρουμε να αποδώσουμε αυτή την ενέργεια που εκπέμπουμε σε μια συναυλία στη σκηνή της Eurovision, τότε θα είναι μια καλή εμφάνιση.

Ευνοϊκή φαίνεται, επομένως, σύμφωνα με τους Joker Out, η παρουσία κοινού κάτω από την σκηνή δίνοντας την αίσθηση μιας συναυλίας, στοιχείου γνώριμου και οικείου για εκέινους και ότι το ζητούμενο στην εμφάνισή τους θα είναι να καταφέρουν να αποδώσουν την ίδια ενέργεια που δίνουν και σε μία συναυλία.

Άλλωστε έχουν ήδη αναφέρει πως πρόθεση τους είναι παραμείνει η αυθεντικότητά τους ως στοιχείο στην εμφάνισή τους στη Eurovision, παρατηρώντας πως ο διαγωνισμός δεν έχει περιορίσει για πολύ καιρό τους καλλιτέχνες να υπηρετήσουν το μουσικό τους στυλ. Θέλουν, δηλαδή, να παραμείνουν αυθεντικοί και αληθινοί ανεξαρτήτως του που και του πότε θα εμφανιστούν.

Πηγή: eurovoix.com

Η Σλοβενία με τους Joker Out και το “Carpe Diem” εμφανίζεται στο 2ο μισό του 2ου ημιτελικού στις 11 Μαΐου!

Mείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα για τη συμμετοχή της Σλοβενίας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *