Σουηδία: Το “Tattoo” της Loreen στις τάσεις του YouTube πολλών ευρωπαϊκών χωρών!

Η Loreen επικράτησε στον τέταρτο προημιτελικό γύρο του Melodifestivalen 2023 και πλέον αποτελεί το απόλυτο φαβορί του σουηδικού εθνικού τελικού. Η νικήτρια της Eurovision 2012 επέστρεψε δυναμικά στο Melodifestivalen και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την εκπροσώπηση της Σουηδίας στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της το περασμένο Σάββατο έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 760.000 προβολές στο YouTube. Όπως ήταν λογικό η live εμφάνιση του “Tattoo” βρέθηκε στο #1 στις τάσεις της δημοφιλούς πλατφόρμας στη Σουηδία.

Φυσικά και οι προβολές αυτές δε θα μπορούσαν να προέρχονται αποκλειστικά από την Σουηδία. Το “Tattoo” βρίσκεται επίσης στις YouTube τάσεις της Εσθονίας (#2), Φινλανδίας (#6), Λιθουανίας (#8), Νορβηγίας (#10) αλλά και Κροατίας (#11). Δε λείπουν και μεγαλύτερες χώρες όπως η Γερμανία (#13), η Βρετανία (#13) και η Γαλλία (#47) ενώ πλέον βρίσκεται και στις τάσεις του ελληνικού YouTube στη θέση #46!

Η Loreen θα διαγωνισθεί στον μεγάλο τελικό του φετινού Melodifestivalen με τον αέρα του απόλυτου φαβορί το Σάββατο 11 Μαρτίου. Η ίδια και η εντυπωσιακή εμφάνισή της έχει φέρει την Σουηδία στη πρώτη θέση των στοιχηματικών γραφείων για νίκη της χώρας στην Eurovision 2023 και με απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Ουκρανία.

πηγή: kworb.net

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    απόλυτα λογικό! πολλοί είναι αυτοί που θα έχουνε μπει κ από περιέργεια να δούνε τι είναι αυτό που ανέτρεψε τα στοιχήματα …

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Προσωπικά, αν κ στα φιλανδικα, θεωρώ το Cha Cha Cha πιο εύκολο να το θυμάται κ να συμμετάσχει κάποιος τραγουδιστικά μαζί του. Επίσης μ αρέσει γιατί μου φαίνεται πιο πρωτότυπο κ εξελίσσεται μέσα στο τρίλεπτο. Βέβαια πιστεύω δεν θα έχει τις επιτροπές τόσο με το μέρος του όσο με της Λορίν. Από την άλλη η αγαπημένη μου Λορίν θεωρώ ότι απογειώνει το tattoo χωρίς όμως το tattoo να πηγαίνει την Λορίν ενα βημα πιο περα απτο euphoria. Για να δουμε….

      Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Κ έλεγα τι μου θυμίζει….σε όλο το background:
    https://youtu.be/pCifBY7pvBQ
    μετά την εκπληκτική παύση στη γέφυρα πάμε απο το 2006 ακόμα πιο πίσω παίρνοντας λιγο αισθητική από το μακρυνό 1998:
    https://youtu.be/XS088Opj9o0
    Σαν ελληνικό έθνος να ευχαριστήσουμε την ομάδα της για τις εκτενείς αναφορές στον Άτλαντα έτσι όπως την έχουν “τοποθετήσει” ανάμεσα στις δυο οθόνες να στηρίζει την πάνω.
    Το αποτέλεσματα κατ εμε ειναι εντυπωσιακό κ θα πάει πολύ καλά. Στερείται όμως κατα τη γνώμη μου αυθεντικότητας όχι για τους παραπάνω λογους (μόνο) αλλά γιατί νομίζω ότι εν κατακλείδι ξαναπασάρει ένα πιο ας-μου-επιτραπεί εξελιγμένο euphoria, σίγουρα όχι καλύτερο.

    Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        Μάριε, στείλε ρε συ ένα manual, να το εχει κ η ΕΡΤ, για το πως πρεπει να ειναι ενα τραγουδι για είναι σωστό για τη eurovision…
        Πες μας λιγο κ γνώμη για το We are the winners of Eurovision ως προς δομή, σύνθεση, συγχορδίες κλπ….

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *