Φινλανδία: Η σειρά εμφάνισης του UMK 2023!

Πριν από λίγα λεπτά ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας Yle, ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το εισητήριο για το Λίβερπουλ και την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στη Eurovision 2023.

Η σειρά εμφάνισης των 7 καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στον τελικό του UMK 2023 είναι η εξής:
  1. Robin Packalen“Girls Like You“
  2. KUUMMA“Ylivoimainen” (Overpowered)
  3. Käärijä  – “Cha Cha Cha“
  4. Keira“No Business on the Dancefloor“
  5. Benjamin“Hoida mut” (Take care of me)
  6. Lxandra“Something to Lose“
  7. Portion Boys“Samaa taivasta katsotaan” (We look at the same sky)

Επίσης, το Yle αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον σχολιασμό του UMK 2023. Θα υπάρχει σχολιασμός σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες (Φινλανδικά, Σουηδικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Βόρεια Sami και Inari Sami), σχολιασμός στη νοηματική γλώσσα που θα παρέχει ο Miguel Peltomaa ενώ για πρώτη φορα θα γίνει σχολιασμός στα Ουκρανικά τον οποίο θα παρέχει η Galyna Sergeyeva.

Ο επικεφαλής παραγωγός του UMK, Anssi Autio, επιβεβαίωσε ότι θα είναι διαθέσιμες δύο διεθνείς μεταδόσεις του UMK 2023, μία από το Ισπανικό Ten TV και μία από το Ολλανδικό OUTtv.

Η διεξαγωγή του εθνικού τελικού, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. Το UMK 2023 θα διεξαχθεί στο Turku με οικεδοσπότη τον Samu Haber, ενώ ο νικητής και εκπρόσωπος της Φινλανδίας στη Eurovision 2023 θα καθοριστεί κατά 25% από τη βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής και κατά 75% από την ψηφοφορία του κοινού.

Πηγή: Yle, Yle

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Cha Cha Cha και το Ylivoimanen,τα αγαπημένα μου, θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα παρουσιαστούν επί σκηνής και πως θα αποδοθούν και ερμηνευτικά live, γτ είναι και τα δύο πολύ ραδιοφωνικά και με επεξεργασμένο ήχο , και συνήθως αυτά έχουν ένα λάκκο αποτέλεσμα live on stage. Πάντως έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά , και τα τραγούδια είναι ενδιαφέρονται τα περισσότερα, περιμένουμε να δούμε ένα όμορφο show από τους Φιλανδους για άλλη μια χρονιά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *