Όλη η γιουροβιζιονική Ελλάδα συντονισμένη στο Eurovisionfun | Ανύπαρκτος πλέον ο ανταγωνισμός!

Το δεύτερο ουσιαστικά σημαντικότερο μήνα για τα γιουροβιζιονικά τεκταινόμενα στην χώρα μας, με όλο το παρασκήνιο αλλά και την ανακοίνωση του εκπροσώπου μας στην Eurovision 2023, όλοι όσοι αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό ήταν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας που έφθασε περίπου τους 200.000 ξεχωριστούς επισκέπτες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics, την στιγμή που ο εγχώριος ανταγωνισμός μας είναι πλέον ανύπαρκτος, αφού οι δύο άλλες ελληνικές ιστοσελίδες της Eurovision μαζί, δεν έχουν ούτε το 1/4 του δικού μας αναγνωστικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα πλέον στο similarweb, το Eurovisionfun επισκέφθηκαν μέσα στον Ιανουάριο, 194.900 ξεχωριστοί επισκέπτες, φέρνοντας μας στην θέση νο. 7451 στην Ελλάδα και νο. 274.490 παγκοσμίως! Σημειώνοντας τεράστια άνοδο σε σχέση με τον Δεκέμβριο, όπου επίσης είχαμε πολύ αυξημένο αριθμό επισκεπτών.

Από την άλλη πλευρά ο ανταγωνισμός παρέμεινε σε πολύ μικρά νούμερα, αφού όπως θα δείτε και εσείς, ακόμα και μαζί οι δύο έτερες ελληνικές μονοθεματικές ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον διαγωνισμό, συγκεντρώνουν περίπου το 1/4 των συνολικών δικών μας αναγνωστών, καθιστώντας και με την βούλα πλέον, ανύπαρκτο τον όποιο εγχώριο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα o ogaegreece είχε 46.000 επισκέπτες και ο infegreece για έναν ακόμη μήνα λιγότερους από 5.000 επισκέπτες. 

Όλα τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Χάρις στην δική σας αγάπη και υποστήριξη μπορούμε πλέον να το πούμε και εμείς με περηφάνια και επισήμως πως το Eurovisionfun, δεν είναι απλά η μεγαλύτερη ιστοσελίδα που ασχολείται με τον διαγωνισμό στην Ελλάδα, αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον διαγωνισμό σε ολόκληρο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα είναι πίσω μόνο από το Wiwibloggs και το Eurovoix, ξεπερνώντας σε επισκεψιμότητα sites με τεράστια ιστορία και παρουσία, όπως το escbubble, escxtra, esctoday, escunited κ.α.

Για τον λόγο αυτό και αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης όσο αφορά τη δυναμική της ιστοσελίδας μας στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καθιερωμένη μηνιαία αναφορά των αριθμών επισκεψιμότητας θα γίνεται με βάση τις μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού και την σύγκριση μας μαζί τους στα παγκόσμια δεδομένα, αφού πλέον όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, ο στόχος μας είναι η κορυφή και εκεί!

Το μέλλον πάντως προμηνύεται κάτι περισσότερο από λαμπρό, αφού και το Φεβρουάριο η εμπιστοσύνη σας είναι συγκλονιστική, σημειώνοντας ΜΟΝΟ τις πέντε πρώτες ημέρες του μήνα, 54.000 ξεχωριστούς επισκέπτες και 200.000 pageviews! Ασύλληπτα νούμερα για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μοναδικά!

Φυσικά κανείς στην ομάδα του Eurovisionfun δεν εφησυχάζει, αφού πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται στα σκαριά. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, καθώς στον Φεβρουάριο θα γνωρίζουμε τους περισσότερους εκπροσώπους των χωρών για την Eurovision 2023, με πολλές ανακοινώσεις τραγουδιών!

Τα live μας στο κανάλι μας στο YouTube θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως και νέες συνεντεύξεις και πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται συνεχώς και εκεί.

Μέσα από τα social media μας θα συνεχίσουμε την διάδρασή μας, ενώ και στο μοναδικό ουσιαστικά γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα ανταλλάσσουμε απόψεις με επίκεντρο φυσικά τον αγαπημένο μας θεσμό!


Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. K A
    K A says:

    ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!! ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    Απάντηση
  2. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Είστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ στη δουλειά σας! Είστε πάντα ενημερωμένοι και μας μεταφέρετε άμεσα κάθε είδηση σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! Εμείς πρέπει να σας ευχαριστήσουμε!!! ❤

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *