American Song Contest: Δεν θα πραγματοποιηθεί το 2023!

Η Αμερικάνικη εκδοχή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, το American Song Contest έκανε πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2022 με παρουσιαστές την τραγουδίστρια Kelly Clarskson και τον ράππερ Snoop Dogg στο αμερικανικό δίκτυο NBC. Κάθε μια απο τις 50 πολιτείες της Αμερικής εκπροσωπήθηκε κατα την διάρκεια του διαγωνισμού καθώς και οι 5 υπερπόντιες αμερικανικές κτήσεις και η πρωτεύουσα Ουάσιγκτον , με μεγάλη νικήτρια του τελικού να αναδεικνύεται η 25χρονη AleXa απο την Oklahoma.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα και μετά το τέλος του διαγωνισμού αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν σχετικά με το μέλλον του διαγωνισμού. Ενώ τον Νοέμβριο ανακοινώθηκε ο σχεδιασμός της δεύτερης σεζόν του διαγωνισμού, ο Σουηδός παραγωγός Christer Bjorkman που ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές, επιβεβαίωσε βρισκόμενος στην Ισπανία ως κριτής του Benidorm Fest 2023 πως η Αμερικανική εκδοχή της Eurovision δεν θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψει ο διαγωνισμός το 2024, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι περήφανος για τα μέλη της παραγωγής, που εργάστηκαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί το show. Τέλος, ανέφερε πως χρειάζονται πέντε χρόνια ώστε να εδραιωθεί ο διαγωνισμός στην αμερικανική τηλεοπτική αγορά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το NBC σχετικά με την μη διεξαγωγή του American Song Contest, οι δηλώσεις του Christer Bjorkman όμως δεν αφήνουν περιθώριο να δούμε να επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ο διαγωνισμός.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικα με το American Song Contest και φυσικά την Eurovision!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *