Andrew Lambrou: “Είναι συναρπαστικό που πάω στην Eurovision”!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γεια Σου, με την Μαρία Μπακοδήμου μεταδόθηκε πριν από λίγο μία ακόμη συνέντευξη του Andrew Lambrou, φετινού εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2023.

Η ομάδα του ΡΙΚ αλλά και της PANIK μετά από μία έντονη εβδομάδα όπου ξεδιπλώθηκαν πολλά ατού της φετινής κυπριακής συμμετοχή, συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία για την παρουσίαση του Break A Broken Heart, στις 2 Μαρτίου.

Μέχρι τότε όμως θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον Andrew Lambrou, στις συνεντεύξεις που παραχώρησε σε όλα τα ελληνικά media, τις ημέρες που ήταν στην Αθήνα για τα γυρίσματα του video clip.

Ο Andrew Lambrou μίλησε λοιπόν στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Ισίδωρο Φίκαρη, αποκαλύπτοντας την αγάπη του για τον διαγωνισμό της Eurovision, τα συναισθήματα που θα έχει στην σκηνή του διαγωνισμού, αλλά και την σύνδεση τόσο την δική του, όσο και της οικογένειας του, με τον ελληνικό πολιτισμό και κουλτούρα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Andrew Lambrou στο παρακάτω βίντεο:

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα μας, ενώ υπεύθυνοι για την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στο Λίβερπουλ θα είναο Marvin Dietmann και ο Ross Nicholson.

Μπορείτε να δείτε τους στίχους του Break A Broken a Heart στο σχετικό μας άρθρο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 2 Μαρτίου, οπότε και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολόκληρο το τραγούδι. Μέχρι τότε απολαύστε το μικρό απόσπασμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

@wiwibloggs_official 💔 @andrewlambrou’s #Eurovision2023 song “Break A Broken Heart” is out March 2 from @Panik Records and City Pop Records. Pre-save now! #fyp #eurovision #cyprus #eurovisionsongcontest ♬ original sound – wiwibloggs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *