Breaking News: Η Melissa αμφισβητεί επισήμως την διαδικασία | Κοινοποίησε εξώδικο στην ΕΡΤ!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν πριν από λίγο στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, διά μέσω του δικηγόρου της Melissa Mantzoukis, η νεαρή καλλιτέχνιδα αμφισβητεί πλέον επισήμως τα αποτελέσματα της 7μελούς κριτικής επιτροπής που της γνωστοποιήθηκαν από την ΕΡΤ, κοινοποιώντας μάλιστα πριν από λίγο και εξώδικη δήλωση στην ελληνική δημόσια τηλεόραση.

Ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis κ. Χρήστος Ζωτιάδης ανέφερε πως μετά και την δεύτερη απάντηση της ΕΡΤ στο αίτημα της εντολέας του, για περαιτέρω επεξηγήσεις στον τρόπο βαθμολόγησης της 7μελούς κριτικής επιτροπής, αποφάσισαν να αποστείλουν εξώδικο με το οποίο πλέον αμφισβητούν και επισήμως τα αποτελέσματα.

Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή τα δύο βασικά σημεία στα οποία εμμένει η πλευρά της Melissa Mantzoukis θεωρώντας πως η διαδικασία χωλαίνει είναι το γεγονός πως αξιολογήθηκε μία συμμετοχή η οποία είχε ήδη αποσυρθεί από τη διαδικασία, καθώς και το ότι με βάση τα όσα ανακοίνωσε η ΕΡΤ μέσω των δελτίων τύπων της στην τελική φάση όπου είχαν απομείνει τρία μόνο τραγούδια, η ελάχιστη βαθμολογία που θα μπορούσε να λάβει από την 7μελή κριτική επιτροπή ήταν οι 560 βαθμοί – αν λάμβανε από όλους τους κριτές την ελάχιστη βαθμολογία και όχι 440 που τελικά έλαβε. Για αυτούς τους 440 βαθμούς και πως αυτοί προέκυψαν συνεχίζει να αναρωτιέται η Melissa Mantzoukis, αναμένοντας επίσημες απαντήσεις από την ΕΡΤ.

Εκτός όλων των άλλων πλέον, η πλευρά της Melissa Mantzoukis ζητά πλέον όλα τα επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών από την συμβολαιογράφο, τόσο της Επιτροπής Κοινού, όσο και της 7μελούς Κριτικής Επιτροπής, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως στην τελική φάση επιλογής, όταν και είχαν απομείνει μόνο τρία τραγούδια, έλαβε μ.ο. βαθμολογίας μικρότερο από το ελάχιστο που θα μπορούσε να λάβει. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Melissa Mantzoukis αν είχε λάβει 560 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ως την ελάχιστη βαθμολογία που θα μπορούσε να λάβει, σε συνδυασμό και με την βαθμολογία που έλαβε στην Επιτροπή Κοινού θα ήταν αυτή που θα κέρδιζε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Στην εκπομπή ήταν παρών και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος ανέφερε πως προφανώς κάτι ξέφυγε στην ΕΡΤ και βγήκαν αυτά τα περίεργα αποτελέσματα. Επιπλέον η Μαρία Μαράγκου η οποία επίσης έκανε παρέμβαση, εξέφρασε την απορία της πως τελικά βαθμολογήθηκαν ενώ είχαν ήδη αποχωρήσει, καθώς παρά την μεγάλη βαθμολογία τους από την 7μελή κριτική επιτροπή, δεν έμειναν ικανοποιημένες από το τραγούδι τους και απέσυραν την συμμετοχή τους. Τέλος, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και του Βασίλη Κούρτη, ο οποίος επίσης εξέφρασε την απορία του για τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ.

Πάντως όπως σημείωσε ο κ. Ζωτιάδης, όλες οι ενέργειες της Melissa στρέφονται κατά της διαδικασίας της ΕΡΤ και όχι εναντίον του Victor Vernicos. Η πλευρά της Melissa Mantzoukis επιφυλάσσεται για επιπλέον νομικές ενέργειες που θα περιλαμβάνει περαιτέρω μορφές διεκδίκησης.

Το Eurovisionfun θα παρακολουθεί το ζήτημα και θα σας ενημερώνει για κάθε λεπτομέρεια!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Nefos
    Nefos says:

    Πραγματικά ελπίζω να δικαιωθεί τελικά η Μελισσα και να πάρει την εκπροσώπηση. (Ναι, ξέρω δεν είναι καθόλου ωραίο για τον Βίκτωρα αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι το δίκαιο). Ο Βίκτωρ θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσει ξανά σε μια λίγο πιο ώριμη φάση της ζωής του. Στηρίζω Μελισσα… Δεν είμαι φαν της, ούτε την γνωρίζω αλλά το τραγούδι της ήταν καλύτερο και η διαδικασία βρωμάει. Η ΕΡΤ για άλλη μια φορά εξεφτελιζει τον εαυτό της γιατί όλο αυτό είναι κακό για την ίδια. Ηθικό δίδαγμα : Πρέπει να επιστρέψει ο Εθνικός Τελικός γιατι οι άνθρωποι στο ραδιομέγαρο δεν ακούν καλά…

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Ακριβώς αυτό. Η Μελίσσα είναι ότι πρέπει για φέτος. Ο Βίκτωρας δεν κέρδισε αξιοκρατικά και επίσης όπως λες θα έχει πάρα πολλές ευκαιρίες ακόμα για να πάει.

      Απάντηση
  2. Ρόζα Παναγ.
    Ρόζα Παναγ. says:

    Συμφωνώ με όλους. Για ποιόν λόγο ακόμα και σε έναν θεσμό της μουσικής να πρέπει να υπάρχουν βύσματα, να αλλοιώνουν αποτελέσματα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο; Γιατί η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια δεν θέλει κάτι πιο ποπ;;; Γιατί τέτοιος φασισμός και στη ευροβιζιον; Πρέπει να ρίξουμε μια τεράστια μουτζα όλοι στην ΕΡΤ μου φαίνεται μπας και συνέλθουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *