Chryssanthemis: ”Πιστεύουμε πολύ στον Victor, πάμε για την πρωτιά”!

Η καθηγήτρια φωνητικής του φετινού μας εκπροσώπου στη Eurovision Victor Vernicos, Chryssanthemis, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast@Star.

Η ίδια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Victor, στις προετοιμασίες για την Eurovision 2023, αλλά και για την αισιοδοξία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τον Μάιο, στο Λίβερπουλ.

Είμαι καθηγήτρια φωνητικής του Victor, από τα οκτώ του χρόνια. Τον Σεπτέμβριο ήρθε με ένα τραγούδι στη σχολή, που ήθελε να το προετοιμάσουμε για την Eurovision 2023. Τώρα, ηχογραφήσαμε την τελική εκδοχή του κομματιού και είμαστε έτοιμοι για τον Μάιο. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, πιστεύουμε πολύ σ αυτόν και πάμε για την πρωτιά.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της εδώ

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

Πηγή: star.gr

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Αυτά τα “δεν ξέρω”, “δεν είδα”, “δεν άκουσα”, έχουν γέλιο…

    Αυτό που κρατάω είναι η αισιοδοξία που φαίνεται να υπάρχει και μακάρι να πάνε όλα καλά με το τραγούδι/συμμετοχή. Όταν παρουσιαστεί το videoclip και φυσικά το τραγούδι, πιστεύω ότι θα ανέβουμε και στα στοιχήματα. Περιμένω να ακούσω τι έχουν ετοιμάσει.

    Απάντηση
    • gus
      gus says:

      Η Ελλάδα κέρδισε το 2005 , οι ολυμπιακοί αγώνες του 2004 έγιναν το 2004… που κολλαει το ένα με το άλλο!

      Επίσης υπήρχε μεγάλη προώθηση της συμμετοχής μας όπως και τα επόμενα χρόνια , τοσο απλο!

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών της ομάδας του, αν και η πρωτιά που ανέφερε νομίζω είναι όνειρο απατηλό… Αυτό θα δώσει και μια ώθηση στα στοιχήματα που η ίδια η ΕΡΤ βύθισε/βυθίζει την χώρα. Για να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό το φετινό φιάσκο…

    Απάντηση
  3. Zuzu
    Zuzu says:

    Καλά ούτε τελικό δεν πάει, εκτός κι αν είναι όλα τα τραγούδια χάλια και κερδίσει το λιγότερο χειρότερο, σαν το 2011. Να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι σε αυτά που δηλώνουμε, ε; Το τραγούδι μας νοιάζει, φωνή έχει το παιδί.

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Μωρέ μακάρι, δεν αντιλέγω, αλλά και την 10η θεση να πάρουμε, πάλι ευτυχισμένος θα είμαι. Άλλωστε με τα τραγούδια που άκουσα τις τελευταίες μέρες που επέλεξαν οι χώρες, ποτέ δεν ξέρεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Βίκτωρας είναι ωραία φατσούλα, και έχει όντως πολύ καλή και ώριμη φωνή!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *