Eσθονία: Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2023!

Μόλις το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε για άλλη μία χρονιά ο εθνικός τελικός της Εσθονίας, Eesti Laul 2023, κατά το οποίο η Alika κέρδισε τόσο την τηλεψηφοφορία, όσο και την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής! Η επόμενη λοιπόν εκπρόσωπος της χώρας για την Eurovision 2023 θα είναι η Αlika με το τραγούδι “Brigdes“.

Η ομάδα του Eurovisionfun για άλλη μία φορά παρακολούθηκε και αντέδρασε στην live εμφάνιση για την συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη, τον Μπογιάννο Απόστολο και την Μίτικα Κατερίνα σε ένα απολαυστικό βίντεο, με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Εσθονίας, για το 2023!

H Alika, νικήτρια του Eesti Laul 2023, έλαβε τις περισσότερες ψήφους σε όλους τους γύρους του Eesti Laul και μπορείτε να  απολαύσετε παρακάτω την εμφάνιση της στον τελικό:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *