Eurovision 2023: Με τη συμμετοχή πολλών Ουκρανών καλλιτεχνών η φετινή διοργάνωση!

Μιλώντας στον Ουκρανικό τύπο, ο πρόεδρος του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ουκρανίας, Suspilne, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή της Ουκρανίας στη διοργάνωση της Eurovision 2023.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως τουλάχιστον ένας από τους παρουσιαστές της Eurovision φέτος θα είναι Ουκρανός. Όπως δήλωσε, το πρόσωπο έχει επιλεγεί αλλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη. Σχολιάζει αναλυτικά:

Θα υπάρχει σίγουρα ένας παρουσιαστής από την Ουκρανία, ξέρουμε ποιος, αλλά δεν μπορούμε να πούμε. Σε γενικές γραμμές, οι Βρετανοί είναι πολύ ανοιχτοί στο να εμπλέξουν την Ουκρανία στη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο. Λένε ότι διοργανώνουν τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά για λογαριασμό της Ουκρανίας.

Η σύνθεση μουσικής για τον διαγωνισμό έχει ζητηθεί από τον πιανίστα και τραγουδοποιό Dmytro Shurov, που ήταν κριτής στην ουκρανική εκδοχή του X Factor και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από όλη την Ουκρανία.

Ο German Nenov, ο οποίος εργάζεται ως καλλιτεχνικός διευθυντής για την Ουκρανία στον διαγωνισμό, ανέλυσε πόσο θα ενσωματωθεί η ουκρανική κουλτούρα στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision:

Θα υπάρξει μεγάλος αριθμός Ουκρανών καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα σόου. Αν όλα πάνε καλά για εμάς και όλα θα γίνουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτός θα είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχής Ουκρανών καλλιτεχνών στη Eurovision, σε σύγκριση με το 2005 και το 2017. Θα υπάρξουν καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν επί σκηνής, αλλά και σε διαφορετικούς ρόλους. Αλλά το “καλλιτεχνικό πρόσωπο” της Ουκρανίας θα εμφανιστεί στο σόου.

Παρακάτω παρακολουθήστε την ομάδα του Eurovisionfun να σχολιάζει τη συμμετοχή της Ουκρανίας με τους TVORCHI και το τραγούδι “Heart of Steel”, για την Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: Detector Media / UA.News

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *