Eurovision 2023: Οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!

Μετά από μήνες εικασιών, επιβεβαιώθηκαν οι οικοδεσπότες της Eurovision 2023. Ο Graham Norton, η Alesha Dixon, η Hannah Waddingham και η Ουκρανή σταρ Julia Sanina θα είναι οι παρουσιαστές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ αυτόν τον Μάιο.

Η τριάδα των γυναικών θα αναλάβει την παρουσίαση των δύο ημιτελικών, με τον Graham Norton να ενώνει τις δυνάμεις με τις τρεις παρουσιάστριες για την  παρουσίαση του μεγάλου τελικού.

Οι παρουσιαστές της Eurovision 2023

  • Hannah Waddingham

Η Hannah Waddingham κέρδισε ένα βραβείο Emmy για τον ρόλο της στο Ted Lasso, ενώ έχει προταθεί για τρία βραβεία Olivier και έχει πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ του West End και του Broadway (Spamalot, The Wizard of Oz, Into The Woods, Kiss Me Kate και Space Family Robinson). Eπίσης την έχουμε απολαύσει σε ρόλους γνωστών επιτυχιών όπως Hocus Pocus 2, Game of Thrones, Sex Education και Willow.

  • Alesha Dixon

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALESHA DIXON (@aleshaofficial)

Η Alesha Dixon, 44 ετών, είναι τραγουδίστρια και χορεύτρια από το Hertfordshire. Έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως μέλος του συγκροτήματος  Mis-Teeq, με πολλές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των “All I Want” και “Scandalous”. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2005 και η Alesha συνέχισε τη σόλο καριέρα της. Κέρδισε την πέμπτη σεζόν του Strictly Come Dancing και στη συνέχεια έγινε κριτής στο μακροχρόνιο σόου του BBC αλλά και φυσικά στο Britain’s Got Talent!

  • Graham Norton

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη graham norton (@grahnort)

O Graham Norton έχει καταφέρει να συσχετίσει το όνομα του με τον Διαγωνισμό της Eurovision τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι ο βασικός σχολιαστής για λογαριασμό του BBC από το 2009. Η βραβευμένη με BAFTA εκπομπή του BBC, The Graham Norton Show βλέπει τον Graham να συνομιλεί τακτικά με τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες του κόσμου με τεράστια επιτυχία!

  • Julia Sanina

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Sanina (@the_hardkiss)

Η Julia Sanina ήταν φιναλίστ στο Dancing with the Stars στην Ουκρανία και ήταν κριτής στο X-Factor Ukraine. Το 2016, το συγκρότημα της, The HARDKISS, έλαβε μέρος στην εθνική επιλογή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και κατετάγη στη δεύτερη θέση. Φέτος, εξελέγη από το ουκρανικό κοινό για να είναι κριτής στο εθνικό σόου επιλογής της Eurovision της Ουκρανίας (Vidbir).

Σας υπενθυμίζουμε πως ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μάϊου!

https://www.youtube.com/watch?v=ijk0m0QZcWE&embeds_euri=https%3A%2F%2Fcdn.iframe.ly%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Mείνετε συντονισμένοι στο Εurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *