Loreen: “Θα δείτε μία άλλη πλευρά μου” |Αποκλειστική Συνέντευξη|

Η νικήτρια της Eurovision 2012, Loreen μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και στον Ανδρέα Παπαγιαννάκη από το Μάλμε της Σουηδίας για τη συμμετοχή της  στο Melodifestivalen 2023 με το τραγούδι “Tattoo“!

Η ίδια δηλώνει ιδιαιτέρως χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την επιστροφή της στο Melodifestivalen και στην ερώτηση για την επανάληψη της συνεργασίας της με τους δημιουργούς του νικητήριου Euphoria, η Loreen δήλωσε:

“Είναι υπέροχο! Ξέρουν πως να γράψουν ένα τραγούδι και συγκεκριμένα ένα τραγούδι για μία δυναμική φωνή. Επίσης ήταν πολύ απλό και εύκολο, καθώς μου έστειλαν το τραγούδι και μου πήρε 45 λεπτά να το ηχογραφήσω για να το νιώσω!”

Στην συνέχεια μας αποκάλυψε πως έγραψαν το τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη! Για την επιστροφή της στο Melodifestivalen, 6 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση με το “Statements” ανέφερε τα εξής:

” Όλοι οι άνθρωποι εξελισσόμαστε συνεχώς! Κάθε δημιουργία μου ήταν μία αντανάκλαση του τότε εαυτού μου! Στο Euphoria ήμουν σε μία πολύ πνευματική περίοδο, ενώ στο Statements ήθελα μία έντονη πολιτική χροιά και ήθελα να πολεμήσω για όσα έπρεπε! Τώρα νιώθω ότι πρέπει να φέρουμε λίγο φως στις ζωές μας!”

“Το τραγούδι είναι δραματικό και προφανώς έχει μία μεγάλη κορύφωση!”

Για την σκηνική της παρουσία η Loreen μας αποκάλυψε:

“H πνευματικότητα θα είναι σίγουρα εκεί! Το Euphoria ήταν η Δύση και το φεγγάρι, ενώ το Tattoo είναι η ανατολή του ηλίου!”

“Θέλω ο θεατής να μπορεί να ερμηνεύσει την εμφάνιση μου όπως ο ίδιος θέλει! Θα δείτε μία άλλη πλευρά μου”

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Loreen:

Φυσικά η αγαπημένη μας Loreen έδωσε τους ιδιαίτερους χαιρετισμούς της στην ομάδα του Eurovisionfun αλλά και σε όλους τους Έλληνες που αγαπά ιδιαιτέρως!

@eurovisionfn H @Loreen διαβάζει Eurovisionfun.com , η νικήτρια της Eurovision 2012 επέστρεψε και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision 2023 ❤️ #eurovisionsongcontest #eurovision #melodifestivalen2023 #melodifestivalen #loreeneuphoria #loreen #fyp #fy ♬ Euphoria – Loreen

Ευχαριστούμε θερμά την Loreen για την αποκλειστική συνέντευξη και της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen και την Eurovision 2023!

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *