Loreen: “Το Tattoo έχει στοιχεία από το Euphoria.”

Στο podcast του Eurovision Legends του Σουηδού Emil Löfström πήγε ως καλεσμένη η νικήτρια της Eurovision 2012, Loreen.

Φυσικά, μίλησε τόσο για τη νίκη της πριν έντεκα χρόνια όσο και για τη φετινή της συμμετοχή στο Melodifestivalen. Ερωτώμενη για το κομμάτι της και για το αν θα το συνέκρινε με κάποιο από τη δισκογραφία της η Σουηδή καλλιτέχνης δήλωσε:

“Το τραγούδι (Tattoo) έχει κάποια στοιχεία από το Euphoria, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει κάτι μεταξύ των δύο. Βέβαια, δεν μου αρέσει να συγκρίνω τραγούδια. Είναι, σίγουρα, πολύ δυναμικό και έχει ενέργεια, είναι το στυλ που μου αρέσει. Είναι ένα κινηματογραφικό και πολύ δραματικό κομμάτι!”

Θυμίζουμε ότι η Loreen θα διαγωνιστεί στο Heat 4 του εθνικού τελικού της Σουηδίας οπότε απομένουν ακόμα σχεδόν τρεις εβδομάδες μέχρι να πάρουμε μια γεύση από το “Tatoo“. Επίσης, είναι η τέταρτη συμμετοχή της στο Melodifestivalen μιας και εκτός από τη νίκη της το 2012, μετράει δύο αποκλεισμούς από τη “Δεύτερη Ευκαιρία” της Σουηδικής επιλογής το 2011 και 2017.

Θα καταφέρει η Loreen να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού έντεκα χρόνια μετά τη νίκη της στο Μπακού; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *