Marco Mengoni: Θα πάω στην Eurovision αν κερδίσω το Sanremo!

Στο διαγωνισμό τραγουδιου της Eurovision το 2013, ο Marco Mengoni εκπροσώπησε την Ιταλία και κατεληξε στην 7η θεση. Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα La Stampa επιβεβαιώσε ότι είναι ετοιμος να εκπροσωπήσει τη χώρα του για άλλη μια φορά. Ο Marco Mengoni αυτή τη στιγμή ειναι ενας από τους υποψήφιους του Festival di Sanremo. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νίκη στο Festival di Sanremo δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο νικητής θα πάει και στη Eurovision. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι νικητές του Festival di Sanremo αποδέχονται να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Marco Mengoni ξεκαθάρισε στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα La Stampa, ότι όχι μόνο είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του, αλλά ότι είχε και καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη εμπειρία του στην Eurovision.

Σίγουρα με το τραγούδι μου “Due Vite” θα ηταν καλό και στην Eurovision, είναι σαν τον άνεμο, φαίνεται ωραίο παντού. Μετά τη νίκη του Sanremo το 2013 και τη συμμετοχή μου στη Eurovision, άρχισα να ταξιδεύω στη μισή Ευρώπη. Έχω θαυμαστές εκτός Ιταλίας, η ζεστασιά τους με φτάνει καθημερινά. Θα επέστρεφα ευχαρίστως.

Όταν ο Marco Mengoni εκπροσώπησε την Ιταλία για πρώτη φορά αντιμετώπιζε αρκετές επαγγελματικές δυσκολίες.

Το 2013 δεν περίμενα να κερδίσω, πολλοί με θεωρούσαν ήδη τελειωμένο, κανείς δεν πίστευε σε εμάς, μου φαινόταν ότι αγωνιζόμουν ενάντια σε όλους και σε όλα. Σκέφτηκα ακόμη και να επιστρέψω στο πανεπιστήμιο, η μουσική θα ήταν πάντα μέρος της ζωής μου, αλλά δεν θα ήταν η δουλειά μου.

Συμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες ο Marco Mengoni είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Sanremo 2023. 

Ο Marco Mengoni εκπροσώπησε την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2013 με το τραγούδι ” L’Essenziale” και κατέληξε στην 7η θέση του Μεγάλου Τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2023 και την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *