Nορβηγία: Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2023!

Μετά από τρεις ημιτελικούς γύρους έφθασε η βραδιά ανάδειξης του επόμενου εκπροσώπου της Νορβηγίας στον Διαγωνισμό της Eurovision, μέσα από τον θεσμό του Melodi Grand Prix. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Alessandra Mele με το τραγούδι “Queen of Kings”.

Η ομάδα του Eurovisionfun δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την νορβηγική συμμετοχή  για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε τον Ματάμη Αποστόλη, τον Μπογιάννο Απόστολο και την  Γιαλετζή Στέλλα σε ένα απολαυστικό βίντεο, με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Νορβηγίας, για το 2023!

Η εκπρόσωπος της Νορβηγίας φιλοξενήθηκε πριν λίγο καιρό στο κανάλι μας στο Youtube σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μπογιάννο Απόστολο και την  Γιαλετζή Στέλλα:

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ξανά την εμφάνισης της Alessandra στον τελικό του Melodi Grand Prix 2023:

https://www.youtube.com/watch?v=zt7U0-N1mlk

Η Νορβηγία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό στις 9 Μαϊου. Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-7).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Νορβηγίας;

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *