O Victor Vernicos στο στούντιο για τις τελευταίες πινελιές του «What they say»!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Βίκτωρα Βερνίκο, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision, στο Λίβερπουλ. Συνεχίζει εντατικά τα μαθήματα φωνητικής, και σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, βρίσκεται στο στούντιο για τις τελευταίες… πινελιές στο τραγούδι του «What they say», για το οποίο δηλώνει περήφανος καθώς ο ίδιος έχει γράψει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live τον φετινό μας εκπρόσωπο στη Eurovision, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, στις 13:00, στην ΕΡΤ1 (διαθέσιμο και στο ERTFLIX), όπου θα μοιραστεί μαζί μας αγαπημένες του συνήθειες και τραγούδια.

Ο Victor Vernicos στο στούντιο

Πηγή: ΕΡΤ

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. TB
    TB says:

    Επιτρεπεται αυτό με τα ασφαλιστικά μέτρα που ανέφερε ο δικηγόρος της Μελίσα; αν ναι, μπορεί κάποιος που ξέρει, να μου πει τι περιλαμβάνουν αυτά τα μέτρα;

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μονο μη του ρθει αποτομα κάποια αιφνίδια εξέλιξη γυρω απο τη συμμετοχή του… Πραγματικά δε μπορώ να κατάλαβω πως ειναι δυνατόν να σταλει ελληνική συμμετοχή εαν ορισθεί δικάσιμος στους υπεύθυνους της ερτ για την ολη διαδικασία… Τι να πω. Πάντως εξακολουθω να πιστεύω οτι παρα τα οσα γίνονται ίσως να μην τον απασχολεί καθόλου το ολο κλιμα μιας και συνεχίζει να προβαλλεται. Ίσως η αυτοπροβολη να ειναι εκείνο που θελει να πετύχει παρα μια καλη θέση στο διαγωνισμό. Δεν εξηγούνται αλλιώς ολα αυτα τα εφε εντυπωσιασμου για το δήθεν 16χρονο παιδ της διπλανής πορτας, τη περιοριοδεια στην Ευρώπη κλπ

    Απάντηση
  3. Stavros
    Stavros says:

    Ο Βικτωρας καλα κανει, τον εστειλε η ερτ και αυτος θα αρπαξει την ευκαιρια. Αλλα αυτο που γινεται τωρα στην ερτ θα το πληρωσουν ακριβα. Σφυρανε αδιαφορα, δεν βγαζουν ανακοινωσεις, δεν απαντα σε εξωδικα, τον χαβα τους. Ευχομαι να αποσυρθουμε φετος και η μελισσα να το κυνηγησει μεχρι τελος. Η ΕΡΤ καλα να παθει, αυτη εκτιθεται, μονη της επεβαλλε χουντα υποτιμωντας τη νοημοσυνη μας

    Απάντηση
  4. Stavros
    Stavros says:

    Ο Βικτωρας καλα κανει, τον εστειλε η ερτ και αυτος θα αρπαξει την ευκαιρια. Αλλα αυτο που γινεται τωρα στην ερτ θα το πληρωσουν ακριβα. Σφυρανε αδιαφορα, δεν βγαζουν ανακοινωσεις, δεν απαντα σε εξωδικα, τον χαβα τους. Ευχομαι να αποσυρθουμε φετος και η μελισσα να το κυνηγησει μεχρι να δικαιωθει. Η ΕΡΤ καλα να παθει, αυτη εκτιθεται, μονη της, επεβαλλε χουντα υποτιμωντας του κοσμου. Η ebu που ειναι? Θα παρεμβει κανεις?

    Απάντηση
  5. Τina
    Τina says:

    Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος από την ομάδα του eurovision fun να μου λύσει μια εύλογη απορία από τη μια αναρτάται άρθρο για ασφαλιστικά μέτρα από τον δικηγόρο της Μαντζουκης ενάντιος της ΕΡΤ και τώρα διαβάζω άρθρο για τελευταίες πινελιές στο what the say τελικά δεν επηρεάζεται η συμμετοχή του Βερνίκου από τα ασφαλιστικά μέτρα ?

    Απάντηση
  6. Πέτρος Τ.
    Πέτρος Τ. says:

    Τι κακία που βγάζετε ορισμένοι;
    Πραγματικά, ούτε εμένα μου άρεσε το απόσπασμα. Μετά το revamp ελπίζω να μου αρέσει. Και να μη μου αρέσει στο τέλος, κανένας δεν αξίζει να του μαλάνε έτσι…

    Απάντηση
  7. DK
    DK says:

    Για να ευδοκιμήσουν τα αφαλιστικά μέτρα θα πρέπει να αποδεχθεί η ζημιά που υπέστη η διαγωνιζόμενη στην προκειμένη περίπτωση και μάλλιστα η διακοπή αυτής να έχει και επείγοντα χαρακτήρα, κομμάτι δύσκολο. Αγωγή μπορέι να κάνει αλλά αυτό θα αργίσει….

    Απάντηση
  8. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    αυτό που κάποια πιτσιρίκια νομίζουν ότι δια της νομικής οδού θα δουν τελικα τη Μελίσσα στο Λίβερπουλ με ξεπερνά. Η ΕΡΤ μπορεί να αναθέσει όπου θέλει την εκπροσώπηση, ακόμα κ να ζητήσει τη γνώμη μιας δημοσκοπικής επιτροπής. Δεν είναι υπόλογη σε κανένα. τζάμπα χολοσκάτε… του χρόνου ξανά dance

    Απάντηση
    • Esc MH
      Esc MH says:

      Λες και η Μελίσσα θα ήθελε μετά από όλα αυτά να πάει στο Λίβερπουλ ξέρω γω. Επίσης θα ήταν σχεδόν αδύνατον λόγω του ότι ήρθε Φεβρουάριος και δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες για την συμμετοχή της ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

      Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        νομίζω κ η ομάδα της έχει ήδη αποσυρθεί. νομίζω για την τιμή των όπλων κ για τον κόπο της κάνει ότι κάνει…
        μην ξεχνάς ότι κ η δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάει με ταχύτητες φωτός…

        Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Η ΕΡΤ όμως ως δημόσιος οργανισμός, όταν προκηρύσσει μια διαγωνιστική διαδικασία, δεν μπορεί να παραβιάζει τους όρους που η ίδια έχει θέσει.

      Απάντηση
    • Πανος
      Πανος says:

      Πραγματικα δε ξερω πως μερικοι ερμηνευουν τα ασφαλιστικα μετρα με το οτι θα καταφερει να παει η Μελισσα στο διαγωνισμο. Χαχα καμια ΕΡΤ μετα τα ασφαλιστικα μετρα δε προκειται να συνεργαστει (χωρις πλεον εμπιστοσυνη και απο τις δυο μεριες) με καλλιτεχνη που ειναι σε αντιδικια, ακομα και να χασει η ερτ.

      Απάντηση
      • Kostas
        Kostas says:

        Αυτό δεν ισχύει καθώς αν έχει δεσμευτεί με κάποιο συμφωνητικό και αποδειχθεί η Μελισσα ως νικήτρια της διαδικασιασ τελικά και όχι ο Βικτωρ, υποχρεούται να συνεργαστεί μαζί της!

        Απάντηση
  9. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μέσα Φλεβάρη έχουμε από εβδομάδα και ακόμα βάζει πινελιές σε ένα τραγούδι που υποτίθεται δουλεύει καιρό, σκηνοθέτης ακόμα στον αέρα ενώ υποτίθεται θα έπρεπε οι καλλιτέχνες να είχαν δηλώσει ολοκληρωμένες προτάσεις και στο ενδιάμεσο με υπόθεση για εμφανές σκάνδαλο στην όλη διαδικασία που εκκρεμει και ενα demo/snippet που ο ίδιος κυκλοφόρησε άνευ λόγου και αιτίας.
    Ευτυχώς η ΕΡΤ προετοιμάζει την φετινή μας συμμετοχή ήδη από τέλη Αυγούστου…. Γελάω! Καμιά οργάνωση καμιά διαφάνεια και 1 μήνα πριν λήξει η προθεσμία πολλά βασικά ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί (εσκεμμένα από αυτούς που καλούνται να απαντήσουν)και διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί από αυτούς που με τον έναν η τον άλλον τρόπο θα βρεθούν πιθανόν στη μεγάλη σκηνή. Ολικό Βατερλώ η ΕΡΤ φέτος όχι βλακείες…
    Ας αποσυρθούμε επιτέλους για φέτος! Να μπει λίγο το μυαλό στη θέση ορισμένων να ξυλωθουν ανίκανοι και ακατάλληλοι από τις θέσεις που έχουν, να αλλάξει ριζικά η όλη διαδικασία και το ’24 με το καλό επιστρέφουμε.
    Κρίμα. Όσο αισιοδοξία υπήρχε πέρσι και προπερσι τέτοια εποχή (και οργάνωση) άλλη τόσο απαισιοδοξία και καμιά οργάνωση βλέπουμε φέτος.

    Απάντηση
    • Πανος
      Πανος says:

      Τι λες μωρε?? Οτι να ναι μερικοι. Γτ το 21 και 22 δεν εκανε ξανα μιξη και αλλαγες ο Κοντοπουλος με τους καλλιτεχνες? Δεν ειχε revamp??? Το ιδιο δε θα εκανε και Η Μελισσα με τον Κοντοπουλο φετος στα studio του?? Οτι να ναι

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Μπαινεις στο κόπο να απαντήσεις, διάβασε τουλάχιστον και όλα όσα γράφω…
        Άλλο τελικές μιξεις/ πινελιές και άλλο να μην γνωρίζουμε ακόμα την ομάδα που τον πλαισιώνει. Επίσης, αφού ήθελε να κάνει αλλαγές στο τραγούδι, τελική μίξη, πινελιές ή ο,τι άλλο γιατί κυκλοφόρησε μόνος του ένα demo/snippet με μια άλλη μορφή του τραγουδιού; (Που κυριολεκτικά πέρασε και δεν ακούμπησε σε αυτή τη μορφή). Πολλές αλλαγές θέλει το κομμάτι σε σχέση με αυτό που ακούσαμε και όχι απλά πινελιές, αλλά τέλος πάντων…
        Περιττό να σου θυμίσω ότι οι δύο προηγούμενες εκπρόσωποι μας είχαν ήδη δώσει την πρώτη συνέντευξη τους στον κρατικό φορέα και όχι την πρώτη συνέντευξη σε ιδιωτικό κανάλι και συν ότι είχαν αρχίσει τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ. Ακόμα και εξαιρετικό να είναι το κομμάτι, ακόμα και με κάποιον τρόπο να πάει πολύ καλά το Μάιο αυτό δεν αναιρεί ότι η ΕΡΤ φέτος έδειξε το χειρότερο της πρόσωπο!

        Απάντηση
  10. αλεξανδρος
    αλεξανδρος says:

    μα καλα δεν θα επρεπε να ηταν ηδη ολοκληρωμένο το τραγούδι;Η ερτ αναφέρει ρητα πως επιθυμεί ολοκληρωμένη πρόταση για υποβολή.

    Απάντηση
    • Πανος
      Πανος says:

      Και περυσι και προπερσυ ολοκληρωμενες ζητουσε. Ψαξτε πριν τα πετατε ετσι. Αλλο ολοκληρωμενη και αλλο αν γινεται ενα revamp και παραγωγη ξανα μετα

      Απάντηση
  11. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    κάποιοι επειδή πληρώνουν την ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ κ επειδή βρίσκουν βήμα κ κράζουν μέσω site και blog, νομίζουν ότι η ΕΡΤ θα τους δίνει βήμα προς βήμα λογαριασμό για το πως θα χειριστεί το θέμα eurovision και σε ποιον θα αναθέσει την εκπροσώπηση. μπερδεύουν τη διαδικασία της επιλογής με εκλογές…
    Ρε δεν πάμε καλά!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Όταν αυτοαναιρει η ίδια την όλη διαδικασία,στην οποία η ίδια θέλησε να εμπλέξει τον κόσμο, ναι! Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις πάνω σε κάποια πράγματα.
      Για να μην μιλήσουμε για το ότι ποτέ δεν έβγαλε τα αποτέλεσμα μόνη της…
      Αν έκανε απευθείας ανάθεση ή εσωτερική επιλογή χωρίς καμία εμπλοκή του κόσμου ας έστελνε και τους χοροσταλιτες! Για αυτό και η ανάθεση στους argo φαντάζει πλέον πταίσμα μπροστά στα φετινά.

      Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        ποια διαδικασία αναιρεί? είπε πουθενά η ΕΡΤ ότι η δημοσκοπική επιτροπή θα βγάλει τον εκπρόσωπο? ήθελε απλά τη γνώμη της για να αποφασίσει ανάμεσα σε κομμάτια που άρεσαν στην ίδια. προφανώς κ έκρινε ότι της μελισσα η πρόταση δεν ήταν “ανταγωνιστικη” κατά την ίδια. μην ξεχνάς ότι στον τελικό ψηφίζουν κ οι επιτροπές…. μια μέρα πριν βέβαια αλλά για το ίδιο θέαμα. Η ερτ έκρινε από ένα sample κ μερικές προτάσεις…. όχι το τελικό προϊόν.
        τελικά μόνο για εθνικό τελικό δεν είμαστε.
        #haide_μόνο

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Όταν άλλαξε ο κανονισμός της Eurovision η ΕΡΤ έσπευσε να ανακοινώσει ότι επιλέγει φέτος το κοινό (μέσο αυτής της επιτροπής) και η απόφαση του θα έχει ισχύ 50,6 ενώ της επιτροπής 49,4. Δεν ήταν απλά ότι πήρε τη γνώμη ενός focus group. Μετά βέβαια από αυτό ακολούθησαν άλλα ευτράπελα με μια 3αδα που το 1 από τα τρία είχε καταταχθεί πολύ χαμηλά στο κοινό και μάλιστα βαθμολογήθηκε ενώ είχε αποσυρθεί (!). Σαφώς βέβαια τα αναλυτικά αποτελέσματα στην φάση των 7 και τι ψήφισε ο κάθε επίτροπος δεν είδαν και δε θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας γιατί πολύ απλά είναι στημένα. Αλλιώς θα τα ανακοίνναν κατευθείαν όπως γίνεται σε κάθε χώρα που εμπλέκει και το κοινό με τον έναν η τον άλλον τρόπο και όπως γίνεται και στο διαγωνισμό.
          Επίσης, για να βρεθείς στο τελικό πρέπει να περάσεις και από τον ημιτελικό. Στον ημιτελικό αν δε γνωρίζεις φέτος αποφασίζει 100% το κοινο…. Το κοινό που πέρσι σε ένα εύκολο ημιτελικό έβγαλε το die together 8o… Η εκτός αν θεωρείς ότι ο Βίκτωρας έχει κομμάτι καλύτερο (ή αντάξιο του DT). Και στη τελική τι να το κάνω αν προκριθούμε στον τελικό ως 9οι-10οι και στο τελικό πάρουμε 100 ψήφους στις επιτροπές και μάξιμουμ 25 πόντους στο κοινό.

          Απάντηση
          • Γιάννης Α Γιάννης
            Γιάννης Α Γιάννης says:

            η ΕΡΤ έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι. Το πολλα λόγια ειναι φτώχεια. Ας ακούσουμε ένα πλούσιο τραγούδι. Καλή επιτυχία Ελλάδα.

  12. Μάριος
    Μάριος says:

    Τί πινελιές; Είναι προφανέστατα τόσο ερασιτεχνική και άτεχνη η προσπάθεια, από το απόσπασμα που ακούσαμε, που το τραγούδι θέλει ολική αναδόμηση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *