Portion Boys: “Χρησιμοποιούμε το χιούμορ για να μεταφέρουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα!”|Αποκλειστική Συνέντευξη

Οι Portion Boys συμμετέχουν στον φετινό εθνικό τελικό της Φινλανδίας, UMK 2023 με το κομμάτι “Samaa taivasta katsotaan” και πριν λίγες μέρες μίλησαν αποκλειστικά στο Eurovisionfun και συγκεκριμένα στον Αποστόλη Ματάμη και στον Απόστολο Μπογιάννο, για την συμμετοχή τους και τα σχέδια τους στον εθνικό τελικό.

Αφού γνωρίσαμε και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, συζητήσαμε για την απόφαση τους να λάβουν μέρος στον φετινό εθνικό τελικό της Φινλανδίας!

“Πέρσι γράψαμε το τραγούδι και κατευθείαν καταλάβαμε ότι θα ταίριαζε στο UMK, και νιώσαμε ότι αυτή ήταν η σωστή στιγμή! Τώρα η Φινλανδία είναι έτοιμη για εμάς, εμείς έτοιμοι για αυτή και ελπίζουμε και όλη η Ευρώπη!”

Για το τραγούδι με το οποίο συμμετέχουν στον φετινό εθνικό τελικό οι ίδιοι μας δήλωσαν:

“Η ζωή δεν είναι τόσο σοβαρή και μπορείς να την απολαύσεις με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς! Θέλουμε να κάνουμε το κοινό να νιώσει χαρούμενο μέσα από το τραγούδι μας.

“Το μήνυμα μας είναι πως είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά ίσοι! Με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιούμε το χιούμορ ως εργαλείο για να μεταφέρουμε το πολύ σημαντικό μήνυμα του τραγουδιού μας”

Για τις αναφορές σε άλλες χώρες που υπάρχουν μέσα στους στίχους του τραγουδιού, το συγκρότημα αποκάλυψε πως ήταν ένας τρόπος να συμπεριληφθούν περισσότεροι άνθρωποι καθώς επίσης η λέξη “Ακρόπολη” τους άρεσε πάρα πολύ και ήθελαν να μπει στο τραγούδι. Επίσης, πολλές χώρες και περιοχές δεν κατάφεραν να μπουν στο τραγούδι αλλά από την άλλη έχουν λάβει μηνύματα πως το τραγούδι τους έχει και εκπαιδευτική λειτουργία για πολλά μικρά παιδιά.

“Ανάμεσα στις χώρες επίσης υπάρχει και η Ουγγαρία, η οποία δεν συμμετέχει και στην Eurovision! Επομένως, δεν χρησιμοποιούμε τις χώρες για να κερδίσουμε απαραίτητα ψήφους αλλά εννοείται πως θα θέλαμε τις ψήφους τους κοινού!”

Για την σκηνική τους εμφάνιση οι Portion Boys μας αποκάλυψαν:

“Να περιμένετε πολύ ενέργεια από εμάς και αρκετές εκπλήξεις!”

Η αγαπημένη τους Φινλανδική συμμετοχή δήλωσαν πως είναι οι Lordi ( Φινλανδία 2006) και οι Blind Channel (Φινλανδία 2021), ενώ ως αγαπημένη συμμετοχή του διαγωνισμού μας ανέφεραν την Loreen από τη Σουηδία, την Dana International από το Ισραήλ και τη συμμετοχή της Μολδαβίας από το 2010 με την viral στιγμή του σαξόφωνου!

Ολοκληρώνοντας τραγούδησαν ένα κομμάτι της συμμετοχής τους:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *