Robin Packalen: “Η εμφάνιση μου θα είναι επικίνδυνη και δεν θα μοιάζει με το video clip” |Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Robin Packalen συμμετέχει στον φετινό εθνικό τελικό της Φινλανδίας, UMK 2023 με το κομμάτι “Girls Like You” και πριν λίγες μέρες μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και συγκεκριμένα στον Αποστόλη και στον Αlvaro, για την συμμετοχή του και τα σχέδια του στον εθνικό τελικό.

Αν και 24 μόλις ετών, ο Robin βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία από την ηλικία των 13 και πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ σκηνής της Φινλανδίας! Για το πώς πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο UMK 2023, ο ίδιος δήλωσε:

“Χαίρομαι που φέτος παίρνω μέρος στον εθνικό τελικό! Σχεδόν κάθε χρόνο είχα πρόταση να συμμετέχω αλλά πάντα κάτι άλλο υπήρχε στην καριέρα μου και δεν μπορούσα! Αυτή τη στιγμή νομίζω ήρθε η ώρα και φυσικά έχω και το κατάλληλο τραγούδι”

Για την συμμετοχή του “Girls Like You” μας ανέφερε τα εξής:

“Το τραγούδι δεν γράφτηκε αποκλειστικά για τον διαγωνισμό! Πέρσι βρέθηκα στο Λος Άντζελες για την δημιουργία του επόμενου διεθνούς άλμπουμ και μόλις άκουσα το τραγούδι είπα πως είναι το καλύτερο που έχω δημιουργήσει! Δεν ήθελα αυτό το τραγούδι να είναι απλά ένα επόμενο single και έτσι προέκυψε η ιδέα του UMK!”

“Εάν με ρωτούσαν να περιγράψω τον εαυτό μου με ένα τραγούδι αυτό θα ήταν το “Girls Like You“, τόσο από άποψη ήχου όσο και από άποψη στίχων!”

Για την επιλογή του να συμμετάσχει με αγγλικό στίχο, ο ίδιος ανέφερε πως ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό καθώς θεωρεί πως έχει προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια όσα είχε να δώσει στη χώρα του και πλέον ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη και σε ένα μεγαλύτερο κοινό, αυτό της Ευρώπης!

Ο φετινός εθνικός τελικός της Φινλανδίας θα πραγματοποιηθεί στη πόλη Turku, η οποία είναι και η γενέτειρα του νεαρού τραγουδιστή και φυσικά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την χαρά του να διαγωνιστεί στο “σπίτι” του και ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα, όπως δήλωσε ο ίδιος χαριτολογώντας.

Για την σκηνική του εμφάνιση ο Robin μας αποκάλυψε:

“H εμφάνιση μου στον εθνικό τελικό θα είναι « επικίνδυνη » και δεν θα έχει καμία σχέση με την αισθητική του βίντεο κλιπ! Στην σκηνή θα υπάρχουν props και αρκετά ακροβατικά, με τα οποία ασχολούμαι από μικρός!”

Η αγαπημένη του Φινλανδική συμμετοχή δηλώνει πως είναι οι οι Blind Channel( Φιλανδία 2021), με τους οποίους συνεργάστηκαν και προσφάτως και έχουν και τους ίδιους παραγωγούς, ενώ ως αγαπημένη συμμετοχή του διαγωνισμού προτίμησε μία προσφάτως αγαπημένη του, το “Slo Mο” από την Channel.

Ολοκληρώνοντας τραγούδησε ένα κομμάτι της συμμετοχής του:

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Robin παρακάτω:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

 

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *