Victor Vernicos: “Για τη σκηνοθεσία σκέφτομαι κάτι minimal γιατί ταιριάζει με το τραγούδι μου.”

Την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη σε ιδιωτικό κανάλι μετά την επιλογή του παραχώρησε ο εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2023, Victor Vernicos, και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Γεια σου” του ΣΚΑΙ.

Ο 16χρονος Victor μίλησε για το πως ξεκίνησε να γράφει τα τραγούδια και να κάνει την παραγωγή τους μόνος του και για την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για τον διαγωνισμό λέγοντας:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θέλω τόσο πολύ να πάω στο Λίβερπουλ! Ενθουσιάζομαι πολύ με την σκέψη του να βρεθώ στη σκηνή αλλά εκεί πρέπει να σκεφτείς το τραγούδι και μόνο, σαν να μην υπάρχει κοινό, για να μεταδώσεις και το συναίσθημα του τραγουδιού

Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα!”

Όταν ρωτήθηκε πως πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην Ελληνική διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού δήλωσε:

“Όλα ξεκίνησαν από το τραγούδι μου το What They Say. Το έγραψα στα 14 μου και έκανα και την παραγωγή μόνος μου. Ήξερα ότι ήθελα να το βάλω αυτό το τραγούδι κάπου γιατί είναι το αγαπημένο μου, το καλύτερο που έχω γράψει, οπότε τι καλύτερο από το να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision με αυτό!

Ο πρώτος που άκουσε το τραγούδι μου ήταν ο πατέρας μου και μου είπε πως ήταν το αγαπημένο του δικού μου τραγούδι”

Τέλος, έκανε ένα μικρό σχόλιο για το πως θα είναι η σκηνική παρουσία της χώρας μας στο διαγωνισμό:

Για τη σκηνοθεσία σκέφτομαι κάτι minimal γιατί ταιριάζει με το τραγούδι

Ο Victor Vernicos δεν επηρεάζεται από τις κριτικές και τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει λάβει και τα αγαπημένα του κομμάτια που έστειλε η Ελλάδα στο διαγωνισμό είναι το “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου” και το “My number one“.

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα της Ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2023!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kounelos
    Kounelos says:

    Άρα η πρόταση για την παρουσίαση του τραγουδιού που τέθηκε στην επιτροπή στη φάση των τριών, ήταν ο μινιμαλισμός.
    Για την μπαλάντα.
    Και έτσι πείστηκε η επιτροπή για την επιλογή του.
    Καλά θα πάει κι αυτό…

    Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Τα ίδια έλεγε και η Γιάννα Τερζή και θυμόμαστε όλοι που κατέληξε… Τουλάχιστον αυτό είναι μπαλάντα και κολλάει μία πιο minimal αισθητική! Ελπίζω στην περίπτωσή του να υπάρχει σχέδιο και οργάνωση στη σκηνογραφία… Καλή επιτυχία, αναμένουμε το song!

    Απάντηση
  3. KostasEV
    KostasEV says:

    Δυστυχώς δε βγαίνει κανένα θετικό vibe από την επιλογή της ΕΡΤ.
    Από τη μια το φιάσκο με την ψηφοφορία αφού εν τέλει το κοινό δεν είχε καμία συμμετοχή και από την άλλη η παντελής έλλειψη οργάνωσης.
    Τόσο η Αμαντα όσο και η Στεφανία είχαν ολοκληρωμένες προτάσεις από πίσω τους, μια ομάδα που έχει φάει με το κουτάλι την Eurovision και προσέχει τα πάντα. Πήρε τα εύσημα η ΕΡΤ αλλά αν δεν ήταν η dream team χαιρέτα με.
    Μάλλον θα τον αναλάβει ο Ρήγος με τελευταία δουλειά το Aphrodisiac (2012).
    Θα γελάσουμε πολύ φέτος, το μόνο σίγουρο. Η μόνη που λυπάμαι είναι η Μελίσσα γιατί το άξιζε 100% και σίγουρα θα τα πήγαινε καλύτερα…

    Απάντηση
  4. euroGreece
    euroGreece says:

    Αρχικά απορώ με την ΕΡΤ που υποτίθεται έλεγε πως αυτή δεν θέλει εκπροσώπους και καλλιτέχνες που θα διαφημιζουν μονιμως την PANIK και τώρα βλέπουμε η πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του να είναι στα γραφεία της PANIK. Karma is a bitch θα πω εγώ.
    Τώρα πάμε στην ουσία των όσο ειπώθηκαν. Καλή η απλότητα αλλά μόνο όταν καταφέρνεις να ξεχωρίσεις με άλλους τρόπους. Όταν όμως το τραγούδι σου έχει περάσει πληρως αδιάφορο σε Ελλάδα και Εξωτερικό και δεν ασχολείται κανείς μαζί σου και πέφτεις 10 θέσεις στα στοιχήματα ενώ ουσιαστικά έχει κυκλοφορήσει το 1/3 της συμμετοχής σου, τότε όχι η απλότητα δεν ειναι και ότι καλύτερο.
    Ενω 2 χρονιές η ΕΡΤ αποδείκνυε πως τα είχε όλα προγραμματισμένα φέτος βλέπω το εντελώς αντιθετο πως πάμε στον αυτόματο πιλότο με ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Μήπως τελικά το ότι είχαμε τόσο καλή οργάνωση τα προηγούμενα χρόνια και αυτα τα αποτελέσματα οφείλονταν μόνο στην dream team και όχι στην ΕΡΤ, που ουσιαστικά δεν άλλαξε ποτέ;

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Σαφώς και στην DT οφείλονται αυτά τα αποτελέσματα η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα στήριζε και την Μελίσα αλλά η ΕΡΤ το γύρισε σε αυθεντία γιατί άκουγε τα εύσημα πολλών ως ΕΡΤ…
      Κοινώς της σήκωσαν το πουπουδακι. Δεν πειράζει εύχομαι να το βρει μπροστά της και να αφήσουμε το αφήγημα “το 16χρονο αγόρι της διπλανής πόρτας”….

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συνεχίζει να μην με πείθει και εμένα και τους περισσότερους. Στον Βίκτωρα και στη συμμετοχή του βρίσκω περισσότερα αρνητικά παρά θετικά δυστυχώς. Τέλος πάντων,καλή επιτυχία, αλλά να ξέρει τόσο εκείνος όσο και η ΕΡΤ ότι δεν θα έχουν την υποστήριξη μεγάλης μερίδας Ελλήνων eurofan. Μινιμαλιστική προσέγγιση σε ένα οριακά αδιάφορο και φλατ κομμάτι χωρίς χτίσιμο και κορύφωση πλην από κάτι παλαμάκια….
    Πολύ καλά θα πάει αυτό!
    ΥΓ:Αν ακόμα ψάχνετε το σωστό ρήμα, είναι το “κατέστρεψε” κάτι που ήδη φαίνεται στο αρνητικό κλίμα εντός και εκτός χώρας και στα στοιχήματα.

    Απάντηση
  6. kostas
    kostas says:

    Ο δικηγόρος της Μελίσσας δεν ειχε δώσει 1 μέρα περιθώριο στην ΕΡΤ για απαντήσεις, άρα τώρα τι να περιμένουμε αν δεν έδωσε και πέρασε θα πάει νομικά σύμφωνα με τα λεγόμενα του… όποτε δεν ξέρουμε αν και τι επίπτωση θα εχει

    Απάντηση
  7. Τina
    Τina says:

    Μινιμαλ εμφάνιση δεν μου κάνει εντύπωση μπαλάντα φεστιβαλική είναι ας οψεται η καλλιτεχνική επιτροπή και το κόλλημα της με την μπαλάντα λες και η χώρα μας δεν μπορουσε φέτος να παρουσιάσει κάτι διαφορετικο. Ο Βερνίκος λέει ότι δεν επηρεάζεται από αρνητικά σχόλια καλό όμως για αυτόν είναι να τα λαμβάνει υπόψιν του για να μην πέσει από τα σύννεφα όταν το αποτέλεσμα θα είναι μια θέση κάτω από την δεκάδα και όχι μια υψηλή όπως μάλλον φαντάζεται.

    Απάντηση
  8. Λάιος
    Λάιος says:

    Μια χαρά επιλογή το μίνιμαλ. Όσο για την ντριμ τιμ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δώσει τη σκυτάλη αλλού. ΟΙ εποχές αλλάζουν και δεν νομίζω ότι πλέον τα απανωτά ευρήματα σε ένα τρίλεπτο συγκινούν το κοινό. Και μη μου πείτε ότι οι σπασμένες καρέκλες βοήθησαν την Αμάντα να φτάσει 8η. Μάλλον τις έκοψαν 1-2 θέσεις θα έλεγα εγώ.
    Ο μικρός έχει προσωπικότητα και δεν περνάει απαρατήρητος ούτως ή άλλως. Μία ωραία ατμόσφαιρα και ίσως ένα κεντρικό κόνσεπτ θα ήταν υπερ αρκετά. Αρκεί φυσικά να δουλέψει την εκφραστικότητα και να μην αγχωθεί.
    Τώρα για τα στοιχήματα, ας μην προτρέχουμε. Ας βγει επισήμως το τραγούδι και τότε όντως θα φανεί η τάση. Αυτή τη στιγμή το ντέμο βιντεάκι με μόλις λίγες χιλιάδες προβολές δεν μπορεί να επηρεάσει στοιχήματα. Απλώς στις άλλες χώρες έχουμε συνεχώς εξελίξεις και λογικά το κοινό ποντάρει βάσει νέων τραγουδιών με αποτέλεσμα να πιέζονται οι αποδόσεις των χωρών στις οποίες δεν υπάρχει κάποιο νέο.

    Απάντηση
    • euroGreece
      euroGreece says:

      Ρε φίλε θες και τα λες; Το οτι ολες οι αποστολες ηταν δυσαρεστημενες με την περσινη διοργανωση και τις αλλαγες της τελευταιας στιγμης με τον ηλιο κλπ ενω εμεις ημασταν οι μονοι που δεν ειχαμε θεμα δεν σου λέει τπτ; Και όχι οταν ενας ανθρωπος συνεχιζει και εχει επιτυχια σε κάτι δεν υπάρχει λογος ουτε την σκυτάλη να παραδώσει ούτε να σταματήσει να ασχολείται με κατι που ειναι επιτυχημενος.

      Απάντηση
      • Λάιος
        Λάιος says:

        Όλες δυσαρεστημένες και μόνο εμείς χωρίς πρόβλημα! ΟΚ.
        Σε ποιες επιτυχίες αναφέρεσαι τα τελευταία χρόνια; Οι επιτροπές μας ψηφίζουν, που ούτως ή άλλως δεν συγκινούνται από ευρήματα . Το κοινό σφυρίζει αδιάφορα, παρόλο που τα ζογκλερικά της DT στο κοινό απευθύνονται. Θέλει να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο για τη σκηνοθετική του εμπειρία στον διαγωνισμό ο Φωκάς; Ας έχει, αλλά ας δοθεί χώρος και σε νέα ταλέντα. Μόνο έτσι θα έρθει και κάποια στιγμή μια πραγματικά πρωτότυπη εμφάνιση. Ή να το θέσω αλλιώς, γιατί ένα δίκιο το έχεις: τα μέτρια τραγούδια του Κοντόπουλου (για την Ελλάδα) χρειάζονται τα ζογκλερικά του Φωκά για να καταφέρουν στην καλύτερη να φτάσουν χαμηλή δεκάδα. Αλλά αυτό θέλουμε για τις επόμενες συμμετοχές μας; Ίσως κάτι πιο ακραίο και ό,τι γίνει; Δεν θα είχε πιο ενδιαφέρον;

        Απάντηση
        • euroGreece
          euroGreece says:

          Κοίτα το γου΄στο είναι υποκειμενικό. Εσυ προφανώς μπορεί να θεωρεί μετριο το Last Dance πχ κ εγω να το θεωρω τραγουδαρα. Δεν θα μπω στη διαδικασια να σε πείσω ούτε να με πεισεις εσυ. Απλά τα ίδια λέγατε κάποιοι και το 2019 με το αποτελέσμα να είναι γνωστό. Τα ίδια θα συμβούν και φέτος. Και οταν λοιπον θα λιωσει παντελως αυτη η καραμελα για νεα ταλεντα, νεες ομαδες κοκ τότε δεν θα υπάρχει πλέον και κανενα επιχειρημα γιατι πρεπει να ειναι ο Φωκάς ή η dream team! Για το μόνο που χαίρομαι ειναι φετος αυτο, οτι θα διαλυθουν τα παραμυθακια καποιων.

          Απάντηση
        • Μαρία
          Μαρία says:

          Αγαπητέ Λαιε.Αναφορικα με αυτο που ειπεσ οτι μας ψηφίζουν και ανεβαίνουμε οι επιτροπεσ δεν ισχύει σε σχέση με την συμμετοχη του 2021!Η στεφανια ειχε την 10η θεση στο κοινο και στισ επιτροπεσ γι αυτο βγηκε και 10η…..

          Απάντηση
        • EurovisionTales
          EurovisionTales says:

          Μαζι σου αλλα εσυ το ακραιο το ειδες σε ενα παιδαρελι με τερμα αδιαφορο και φλατ κομματι και μινιμαλ παρουσίαση; Ετοιμασου για μια οθονη με τους στιχους απλως απο πισω. Ακραιο δεν το λες.

          Απάντηση
  9. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δε πείθει. Η συμμετοχή του θα χαθεί στο πλήθος. Κια ας ειναι ενα μικρό παιδι. Μάλιστα προβλέπω σε 3 με 4 χρόνια δηλώσεις του τυπου “τα πράγματα δεν διεκπαιρέωθηκαν όπως είχαμε σχεδιάσει. Δεν ειμαι σίγουρος για μια μελλοντική συμμετοχή” κλπ

    Απάντηση
  10. Αντωνης
    Αντωνης says:

    Εγώ λέω, εδώ που φτάσαμε, και αφού η Μελίσσα τελικά δεν επελέγη, ας κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα γίνει. Το τραγούδι ουσιαστικά δεν το γνωρίζουμε, τα αποσπάσματα δεν είναι ξεκάθαρα ή αντιπροσωπευτικά. Βάζοντας στην άκρη την απογοήτευση για το χειρισμό της ΕΡΤ φέτος, αυτό που βλέπω είναι ένα ταλαντούχο παιδί, σχετικά ώριμο για την ηλικία του που ενδεχομένως να γράφει ωραία στο φακό και να είναι ο darling της χρονιάς. Αν είναι άψογος φωνητικά και το staging ταιριαστό με το τραγούδι και εκτελεσμένο σωστά, γιατί να μην περάσει τελικό; Ο ημιτελικός μας άλλωστε είναι ευνοϊκός. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε, έτσι όπως είναι το κλίμα φέτος ξεκινάμε ούτως ή άλλως με χαμηλές βλέψεις, μήπως και εκπλαγούμε θετικά.

    Απάντηση
  11. ERTfiasko
    ERTfiasko says:

    Το φιάσκο συνεχίζεται..ειναι δυνατόν η ΕΡΤ να μην δίνει την πρώτη της συνέντευξη με τον εκπροσωπο της χώρας στον διαγωνισμό σε μία από τις εκπομπές της (studio 4 ή Φωτη) και να το δίνει σε ένα ιδιωτικό κανάλι του ανταγωνισμου; Τι συμβαίνει φέτος; Ειλικρινα!

    Απάντηση
    • Eurovision 2023
      Eurovision 2023 says:

      Στο σημείο αυτό να πουμε οτι alpha(πχ στο τζαστ τα περισσότερα τραγούδια ειναι της πανικ μεχρι και τραπερς προβάλλει) οσο και ο σκαι προωθούν τη πανικ. Δεν είναι λοιπον τυχαίο οτι η πρωτη συνέντευξη δίνεται στο σκαι. Και βεβαίως μεσα σε αυτό το φιασκο το ρολο της έπαιξε και η δισκογραφική. Δε καταλαβαίνω γιατι να μη θες να συνεργάστεις με Δημήτρη Κοντόπουλο και φωκα με τοσο Καλές θέσεις και επιλέγεις μια δισκογραφική που δεν σου εχει προσφέρει καμια υψηλή θεση.(η 2η θέση της Κύπρου οφείλεται αποκλειστικά και μονο στη φουρειρα). Αλλα θα μου πεις κάπως πρέπει να κλεψουν και απο δω μετα τη τοση κορονοϊδια με όλους αυτόυς τους τραπερς και τα στυμμένα βραβεία στα μαντ

      Απάντηση
  12. Πετρος
    Πετρος says:

    Καταλαβαίνεις φέτος ότι το φιάσκο ονομάζεται “Panik” όταν η πρώτη συνέντευξη του δίνεται στον Σκαι (γνωστές οι στενές σχέσεις Πανικ-Σκαι) και όχι στην ΕΡΤ όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια…έλα να γίνουμε πανευρωπαϊκως ΡΕΖΙΛΙ με το προμο που θ κάνει ο Βικτορ στην Πανικ («Ευχαριστώ την εταιρία μου» όπου και να εμφανίζεται , background Panik, video clip πρώτη μετάδοση στην ιστοσελίδα τους κτλπ) τρατζικ

    Απάντηση
  13. SteliosE
    SteliosE says:

    Από την στιγμή που η Πάνικ πληρώνει καλά κάνει και αποφασίζει που θα δώσει την πρώτη συνέντευξη και διαφημίζεται με το λογότυπο της.
    Και η ΕΡΤ καλά έκανε και άφησε την Dream Team για την ΠΑΝΙΚ από την στιγμή που τόσο ο μικρός όσο και η ΠΑΝΙΚ έχουν τα λεφτά να χορηγήσουν την συμμετοχή.

    Απάντηση
  14. Christos
    Christos says:

    Νομιζω επιλεγει κατι μινιμαλ γιατι μαλλον δεν θα παρει αρκετο παραδακι απο την panik η οποια θα στηριξει και την Κυπριακή συμμετοχή.

    Απάντηση
  15. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Το τραγουδι σου παραειναι μινιμαλ ομως παιδι μου, ειναι ανυπαρκτο.
    Το οτι το κομματι που κυκλοφορει ειναι το τελος του κομματιου ( ετσι τελειωνει ) μου φαινεται απιστευτο, πιο flat τελος τραγουδιου δεν παιζει να υπαρχει!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *