Victor Vernicos: “Ελπίζω να φέρω την νίκη”!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος στάθηκε για μία ακόμα φορά ο εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2023, Victor Vernicos. Σε συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε για μία ακόμη φορά πως επιθυμεί να κάνει το καλύτερο για την Ελλάδα, ελπίζοντας να φέρει την νίκη!

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision χάρηκα πάρα πολύ, τρελάθηκα. Είναι πολύ τιμητικό και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που αγαπούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Ελλάδα όπως κάνω μέχρι στιγμής, ελπίζω να φέρω τη νίκη!

Για το άγχος και μία περιπετειώδη φάση που πέρασε στην ζωή του είναι το What they Say, το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ξεκίνησα να τραγουδάω από πολύ μικρός και είχα πολλές επιρροές από την οικογένειά μου. Άρχισα να γράφω τραγούδια από τα 11 μου. Έγραψα το «What they say» 6 μήνες μετά που είχα μια πολύ αγχώδη εμπειρία, ήταν η πρώτη φορά που είχα νιώσει πολύ έντονα άγχος, είχε να κάνει με τη μουσική και την καριέρα μου.

Σχετικά με το αν δέχεται αρνητικά μηνύματα στα social media, ο νεαρός τραγουδιστής είπε:

Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media, μου στέλνουν τις γνώμες τους για αυτά που γίνονται, μου δίνουν συμβουλές, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα. Υπάρχουν και αρνητικά, αλλά είναι ελάχιστα.

Κλείνοντας, ο Victor Vernicos αναφέρθηκε και την σχέση με τη θεία του, Μαρίνα Βερνίκου λέγοντας: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη θεία μου για την Eurovision. Ευχαρίστως, θα συνεργαζόμουν μαζί της»

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

24 ΣΧΟΛΙΑ
    • Euro23
      Euro23 says:

      Τι έπρεπε να πει. Ελπίζω να πατώσουμε ; Ή α δεν ξέρω θα δούμε; Καλά κάνει και πιστεύει στην συμμετοχή του. Εννοείται πως στόχος των περισσότερων εκπροσώπων είναι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κερδίσουν τον διαγωνισμό 🙂

      Απάντηση
  1. KostasEV
    KostasEV says:

    Ο μικρός είναι πολύ αισιόδοξος και καλά κάνει (κάτσε να δούμε βέβαια αν θα πάει με το σκάνδαλο της ΕΡΤ) αλλά πρέπει να κρατάει χαμηλό προφίλ.
    Ακόμα δεν έχει ομάδα, η ΕΡΤ φαίνεται να έχει γραμμένη την Eurovision λόγω εκλογών, το κομμάτι δεν έχει κάνει καμία αίσθηση άρα μέχρι στιγμής δε φαίνεται ότι θα τα πάμε καλά – πόσο μάλλον για πρωτιά!

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      τώρα σοβαρά? υπάρχει κόσμος που ακόμα βλέπει σκάνδαλο? πόσο μάλλον που ελπίζει ακόμα ότι θα πάει η μελισσα ή ότι θα κυρωθεί η ΕΡΤ?

      Απάντηση
      • KostasEV
        KostasEV says:

        Η ΕΡΤ έβγαλε σχεδόν 1ο ένα τραγούδι που εν τέλει αποσύρθηκε και δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιες ερμηνεύτριες του. Έβγαλε 5ο το τραγούδι που επέλεξε με τεράστια διαφορά ο κόσμος, τι άλλο να πεις… Άφησε εκτός Ευαγγελία και Κούρτη και κράτησε μια Ιωσηφίδου και κάτι αγνώστους που αν συγκρίνουμε τα τραγούδια τους θα γελάσουμε. Βαθμολόγησε τα 3 τραγούδια με τον ίδιο τρόπο που βαθμολόγησε και τα 7. Να συνεχίσω;;;

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          – Έχει τύχει κ σε εθνικους τελικους κ εκ των υστέρων να ακυρωθεί το νικητήριο κομματι για διάφορους λογους κ να παει ο επιλαχών. Ξέρεις σε ποιο σημείο αποσύρθηκαν οι κοπελιές? Είχε ήδη ψηφίσει το κοινό? Αν ναι, τότε προφανως θα ψήφιζε κ η επιτροπή κ αν εβγαινε αυτο πρωτο στο σύνολο θα πήγαινε το επόμενο στο σύνολο.
          – Και οι Keiino (Νορβηγια) το 2019 ήρθε πρωτο στις επιτροπές. Δες τι θέση πήρε στις επιτροπές…
          – Σου άρεσε το απόσπαμα δλδ της Ευαγγελίας? Άκουσες του Κούρτη? Σου άρεσε κανένα τραγούδι του Κούρτη ως τωρα? Ακουσες της Ιωσηφίδου? Θες γνωστούς στην Ελλάδα? όλοι άγνωστοι ειναι στην Ευρώπη…
          – Εχεις καταλάβει πως βαθμολόγησε εν τέλη η επιτροπή? Βαθμολόγησε μονο αυτό που άκουσε κ το κοινό ή μηπως συνυπολόγισε το όλο πακέτο που δεν ειχε ιδέα η επιτροπή κοινού?
          – Για συνέχισε…

          Απάντηση
  2. Μαρία
    Μαρία says:

    Σας παρακαλω πειτε του να μην ονειρευεται τοσο πολυ γιατι η πτωση θα πονεσει.Εδω ολοκληρη Αμαντα βγηκε 8η και περιμενει το 16χρονο νικη?ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ κλαιωω

    Απάντηση
      • Μαρία
        Μαρία says:

        Εννοείτε και την θεωρώ καλή θέση!Άλλο ήθελα να τονίσω.Αν η Αμάντα με μια τόσο δυνατή μπαλάντα βγήκε 8η τότε ο Βίκτωρ θα κοιτάει με τα κιάλια την 10αδα….

        Απάντηση
    • Χρηστος Δ
      Χρηστος Δ says:

      Ο 16χρονος που μιλας ετσι απαξιωτικά
      Θα παει στην eurovision
      εσυ μαρια αγνωστη πισω απο ενα πληκτρολογιο
      ποια εισαι και μιλας τόσο απαξιωτικά για ένα παιδί που δεν το ξέρεις ;
      Η ζήλια είναι κακό πράγμα
      Ξυδάκι

      Απάντηση
      • Μαρία
        Μαρία says:

        Χρηστακη μου μην θιγεσαι.Αυτη ειναι η αποψη μου.Μην κλαις που δεν μας αρεσει αυτη η επιλογη και που περιμενει και νικη..τωρα με το σχολιο σου κλαιω ακομα περισσοτερο ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.Ξυδακι……

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          σε λάθος ατομο το δινεις το ξυδάκι… εμεις με το Βίκτωρα θα πιούμε το γλυκο κρασί της εκπροσώπησης κ του τρίτου σερί top10! Οι υπόλοιποι ζήστε το γλυκό ψέμα κ την ψευδαίσθηση του Liar yeah yeah a Liar….

          Απάντηση
    • Krima
      Krima says:

      Και εγώ κλαίω με την αγένεια που βγάζεις. Κάνετε πικρόχολα σχόλια με την δικαιολογία ότι είναι άποψη σας. Όλοι έχουν άποψη αλλά το θέμα είναι πως την εκφράζουμε κιόλας. Κρίμα

      Απάντηση
  3. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    To snippet που κυκλοφόρησε και κατόπιν απέσυρε ο ίδιος, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τέτοιου είδους δηλώσεις πάντως … (γνώμη μου).

    Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Ας πάει πρώτα στον διαγωνισμό ας κυκλοφορήσει επίσημα το τραγούδι ας ανέβει στα στοιχήματα που έχουμε πιάσει πάτο και τότε συζητάμε την οποία νίκη .

    Απάντηση
  5. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Αυτό που έχει σημασία είναι να αρέσει όλο το πακέτο: τραγούδι, φωνή, staging. Δεν νομίζω ότι θα πάρουμε τη νίκη, αλλά άλλη μία θέση στη δεκάδα θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε. Όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν έχουν πάει καθόλου καλά μέχρι τώρα, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος. Μπορεί να αποκλειστούμε, μπορεί να σαρώσουμε στις επιτροπές, μπορεί να αγαπήσουν οι Ευρωπαίοι τον Βίκτωρα, μπορεί να έχουμε άλλη μια μπλε μούντζα στη σκηνή, μπορεί να μας στηρίξει το televoting περισσότερο από τα προηγούμενα δύο χρόνια, μπορεί να περάσουμε στον τελικό και να καταλήξουμε στη γνωστή 19η θέση, μπορεί το επίπεδο των τραγουδιών φέτος να μην είναι καλό και να καταφέρουμε πολλά (για μένα προς το παρόν μέτριο είναι το επίπεδο)… Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Υπομονή και ας απολαύσουμε τον διαγωνισμό. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.

    Απάντηση
    • Αντώνης
      Αντώνης says:

      Πολύ ισορροπημένο σχόλιο. Όλα γίνονται αλλά σίγουρα δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και το momentum των δυο τελευταίων χρόνων έχει χαθεί. Πλέον μόνο να κάνουμε υπομονή μπορούμε να δούμε τι θα γίνει.

      Απάντηση
  6. DK
    DK says:

    Καλά κάνει ο άνθρωπος και είναι αισιόδοξος. Απλά είναι κρίμα που δεν αντιλαμβάνεται αυτός ή η ομάδα του ότι η συμπεριφορά της ΕΡΤ τον εκθέτει προσωπικά διότι η επιλογή του μέχρι σήμερα τουλάχιστον θεωρείται από την πλειοψηφία αμφιλεγόμενη ή/ και άδικη λόγω μαγειρεμάτων της επιτροπής . Δεν κάνανε ανάθεση να τελειώναμε τύπου Argo. Η όλη συμμετοχή του κοινού φαίνεται ότι ήταν προπέτασμα καπνού . Η επιτροπή είχε την κρυφή της Ατζέντα. Ταλαιπώρηςε δεκάδες καλλιτέχνες και εξόργισε τους φίλους του διαγωνισμού . Όχι μόνο χάσανε το momentum των δυο τελευταίων ετών αλλά μας γύρισαν χρόνια πίσω σε dark ages . Πρώτη φορά που επιθυμώ να αποσυρθεί εντελώς η συμμετοχή . Κρίμα για τον Βίκτωρα που είναι ταλαντούχος αλλά και οι άλλοι συμμετέχοντες ήταν

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *