Victor Vernicos & Andrew Lambrou συναντήθηκαν στα γραφεία της PANIK Records!

Την Ελλάδα και Κύπρο μετά από πέντε χρόνια εκπροσωπούν δύο καλλιτέχνες της PANIK Records. Οι Victor Vernicos και Andrew Lambrou συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας και όπως θα δείτε αμφότεροι ήταν σε πολύ καλή διάθεση!

Ο Andrew Lambrou βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής του, ενώ ο Victor Vernicos κάνει τις τελευταέις του διορθώσεις στο studio του What They Say, πριν ξεκινήσει και ο ίδιος τα γυρίσματα του video clip.

Οι δύο καλλιτέχνες σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία της PANIK Records και όπως βλέπουμε από όσα ανάρτησαν στα social media, το κλίμα μεταξύ τους είναι κάτι περισσότερο από θετικό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2018 που οι εκπρόσωποι και των δύο χωρών, ανήκουν στην δισκογραφική εταιρεία PANIK Records.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. DK
    DK says:

    Να σε ρωτήσω κάτι Βίκτωρα. Εσύ ως νέος καλλιτέχνης, έχων δικαίωμα στη διαδικασία επιλογής σου. Μετά απ’ολο το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε, δεν σ’ενδιαφέρει να μάθεις αν επάξια επιλέχθηκες? Θα είναι η πρώτη ερώτηση που θα σου κάνουν οι δημοσιογράφοι στον διαγωνισμό. Θα ήταν κρίμα να κουβαλάς την ρετσινιά ότι μπορεί και να μην έπρεπε να πας εσύ και έτσι, μέσα στο κλίμα καχυποψίας να μην τυγχάνεις της συνολικής αποδοχής όλων των φίλων του διαγωνισμού.
    θεωρώ ότι όσο η ΕΡΤ κωφεύει, διακυβεύεται η συμμετοχή σου και το ονομά σου ως καλλιτέχνης (αδίκως κατ’εμέ).
    Διότι είναι ευθύνη της ΕΡΤ ο σεβασμός του ηθικού κώδικα δεοντολογίας και παράλληλα των αξιών της διαφάνειας ως προς την επιλογή των εκπροσώπων στον διαγωνισμό.

    Απάντηση
    • Silent reader
      Silent reader says:

      πραγματικά έλεος… Πρώτα απ’όλα είναι 16 χρονών. Ύστερα οποιος ρωτήσει τέτοιο πράγμα, τρώει άκυρο όχι μόνο από την Ελληνική αποστολή, αλλά κ από τις υπόλοιπες. Στο εξωτερικό δεν μιλάνε για το θέμα, είναι εσωτερικής κατανάλωσης. Η κατάσταση από τους φανς θυμίζει εποχές που το Star κάλυπτε την Eurovision. Το Star άλλαξε, οι φανς;

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *