Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε το “Tell Me More” των TuralTuranX για την Eurovision 2023!

Πριν από λίγες ημέρες, το ictimai TV ανακοινωσε, ότι η συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν φέτος στη Eurovision είναι τα δίδυμα αδέλφια, Turan & Tural Bağmanovlar, με το καλλιτεχνικό όνομα TuralTuranX.

Tα δύο αδέλφια είναι 22 ετών, χαρακτηρίζονται ως μουσικοί του δρόμου με καταγωγή από τη πόλη Zaqatala και συνθέτουν οι ίδιοι τη φετινή συμμετοχή εξ ολοκλήρου στα αγγλικά!

Πριν λίγο, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, δημοσιεύτηκε και επίσημα η φετινή συμμετοχή της χώρας για το Λίβερπουλ!

Ακούστε το “Τell Me More” παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=5dvsr-L3HgY

Υπενθυμίζουμε, ότι η επιλογή της συμμετοχής έγινε ανάμεσα σε πέντε καλλιτέχνες και οι οποίοι διαγωνίστηκαν με τραγούδια, που δημιουργήθηκαν από συνθέτες με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν.

Το Αζερμπαϊτζάν φέτος θα συμμετέχει στο β’ μισό του Πρώτου Ημιτελικού, που θα λάβει χώρα στις 9 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2023!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν το πιστευα ότι θα έβγαινε τραγούδι χειρότερο από του Αγίου Μαρίνου και της Ρουμανίας. Μπράβο Αζερμπαϊτζάν, αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια.
    Μου θυμίζει όλες αυτές τις συμμετοχές της Γεωργίας στο πρόσφατο παρελθόν που τερμάτισαν bottom 3 ημιτελικού. Το τραγούδι είναι υπερβολικά αδύναμο συνθετικά και περνάει αδιάφορο. Θα έλεγα με μαθηματική ακρίβεια αποκλεισμός, και πιθανότατα τελευταίο στον πρώτο ημιτελικό. 2/10. Τελευταίο στην κατάταξη μου καλή επιτυχία, θα την χρειαστούν….
    Το παζλ στον πρώτο ημιτελικό ολοκληρώθηκε και νομίζω οι 5 χώρες που θα μείνουν εκτός είναι:
    Αζερμπαϊτζάν, Ιρλανδία, Μάλτα, Ελβετία και Πορτογαλία.
    Ναι, το Mama sc με 100% televoting το βλέπω να προκρίνεται…
    Περιμένουμε Γεωργία και Αρμενία που και από τις δύο έχω υψηλές προσδοκίες για κάποιον λόγο.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Να πω την αλήθεια πιστεύω η μία θα έρθει 11η η άλλη 10η. Και οι δύο έχουν χώρες που μπορούν να στηριχθούν οπότε νομίζω θα παίξει καθοριστικό ρόλο η σκηνική εμφάνιση και η σειρά.
        “Έδωσα το εισιτήριο στην Λετονία” ίσως επειδή μου αρέσει περισσότερο από την πρόταση της Ελβετίας.

        Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Πρώτη φορά στα χρονικά στέλνουν τέτοιου ύφους τραγούδι οι Αζέροι και από ότι φαίνεται οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον δεύτερο αποκλεισμό τους. Καθαρό rockabilly μελωδικό με λίγο ραπ. Γλυκούλικο είναι, φαίνεται ότι τα παιδιά είναι μουσικοί του δρόμου, αλλά αρκετά αδύναμο. Φοβάμαι ότι θα ξεχαστεί από το κοινό, και όσο καλά και να το στήσουν επί σκηνής (ίσως κάνουν παιχνίδι με το ότι είναι δίδυμοι) θα μείνει εκεί στις τελευταίες θέσεις του ημιτελικού-σφαγείο…

    Απάντηση
  3. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Αδύναμο τραγούδι, αλλά μου μεταφέρει μία όμορφη αίσθηση. Πιστεύω ότι, αν δεν παρουσιαστεί κάτι εντυπωσιακό στην σκηνή, δεν θα προκριθεί. Παρ’ όλα αυτά… Καλή τύχη, Αζερμπαϊτζάν!
    Να που μάθαμε όλα τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού…! Η πεντάδα μου από τον πρώτο ημιτελικό είναι (με τυχαία σειρά): Νορβηγία, Φινλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία, Σουηδία.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Σε αντίθεση με τους περισσότερους, εμένα μου αρέσει το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν.
    Και παρόλο που κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι “κατάλληλο” για την Eurovision, θα ήθελα να το δω στον τελικό!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *