Αλβανία: Νέες πληροφορίες για τη σκηνική εμφάνιση της χώρας στο Λίβερπουλ!

Η Albina μίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τη σκηνική εμφάνιση του τραγουδιού της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Μιλώντας στο “Më prit në fundjave” στο RTSH το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Αλβανίδα εκπρόσωπος του φετινού διαγωνισμού μίλησε για το τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές από την εμφάνιση τους στο Λίβερπουλ.

Εξήγησε ότι η ερμηνεία τους στον εθνικό τελικό άρεσε στην Sacha Jean-Baptiste που είναι η υπεύθυνη για την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής συμμετοχής της Αλβανίας από το Festivali i Kenges τον περασμένο Δεκέμβριο.

Για τη σκηνή της Eurovision, η Αλβανική σκηνική παρουσίαση θα περιλαμβάνει πυροτεχνήματα, έντονο φωτισμό και γραφικά εφέ στις οθόνες. Η Albina, επίσης, πρόσθεσε ότι θέλει πολύ η δύναμη του τραγουδιού και η φωνή της να είναι το επίκεντρο της εμφάνισης.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης ότι είναι ικανοποιημένη που το Κόσοβο θα μπορεί επίσης να ψηφίσει στον διαγωνισμό φέτος με την εισαγωγή της ψηφοφορίας «Rest of the World» για πρώτη φορά.

Δείτε το reaction video για την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2023:

Source: RTSH

H Αλβανία θα εμφανιστεί στην 14η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Αλβανία στην Eurovision 2023!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *