Βασίλης Κούρτης: “Θα ήθελα να δω τη διαδικασία επιλογής με πιο ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο και με περισσότερη διαφάνεια”!

Αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο κερδισμένος καλλιτέχνης από την φετινή διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ, χωρίς καν να προκριθεί στην δεύτερη φάση. Μιλάμε φυσικά για τον Βασίλη Κούρτη που συνεχίζει να απασχολεί τα media, περισσότερο ίσως και από τον εκπρόσωπο μας στο διαγωνισμό.

Σε μία οχτασέλιδη συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου, ο 29χρονος τενόρος που ήταν υποψήφιος για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023, μιλά για το πως ξεκίνησε το κλασσικό τραγούδι, την συνεργασία του και την στήριξη που έχει λάβει σε όλα του τα καλλιτεχνικά βήματα από τον Μάριο Φραγκούλη και φυσικά για την απόπειρά του να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Λίβερπουλ.

Ο Βασίλης δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιχειρήσει εκ νέου την συμμετοχή του σε μία διαδικασία επιλογής για το διαγωνισμό, είτε με την Ελλάδα, είτε την Κύπρο. Αυτό που θέτει όμως ως ουσιαστική προϋπόθεση είναι μία πιο ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, με περισσότερη διαφάνεια.

Αν υπήρχε ένα τραγούδι που θα μπορούσα να υποστηρίξω και αισθανόμουν ότι μου ταιριάζει, θα προσπαθούσα ξανά. Βέβαια, μελλοντικά θα ήθελα να δω τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής μας με πιο ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο προς το κοινό, και με μια μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς τα αποτελέσματα και τα κριτήρια επιλογής, κάτι που φέτος αμφισβητήθηκε αρκετά.

Στην συνέντευξη ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, αναφέρεται και στην σχέση του με την γυμναστική, αλλά και το πως διαχειρίζεται την εικόνα ενός “σέξι αγοριού” με τις κλασσικές μουσικές σπουδές του και την ιδιότητα του τενόρου.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

Σας υπενθυμίζουμε πως ο Βασίλης Κούρτης στην συνάντηση που είχαμε λίγες ημέρες νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη, μας αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία προκειμένου να κυκλοφορήσει το τραγούδι με το οποίο διεκδίκησε την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Πως σας φαίνονται όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κούρτης σε σχέση με την Eurovision; Θα θέλατε να τον δείτε τα επόμενα χρόνια να εκπροσωπεί την Ελλάδα ή την Κύπρο στο διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Down Town Κύπρου
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris esc
    Dimitris esc says:

    Κερδισμένος θα είναι όταν απασχολεί με τη δισκογραφία του,τα τραγούδια του κ τις συναυλίες του κ όχι με τους κοιλιακούς του. Καλή του επιτυχία και καλή επιτυχία και στον Βίκτωρα από εμάς που τον στηρίζουμε.

    Απάντηση
    • alGR23
      alGR23 says:

      Άλλο γράφουν τα παιδιά στο άρθρο άλλο αναφέρεις εσυ. Οτι ο Κουρτης χωρις να περάσει στην 7αδα έχει κάνει τοσες συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις που ο Βερνικος που είναι ο εκπρόσωπος δεν εχει κάνει είναι γεγονός και αδιαμφισβήτητο. Σε αυτό αναφέρεται το άρθρο.
      Ωραία συνέντευξη και πολύ σωστά τα όσα λέει ο Βασίλης. Εύχομαι να ακούσουμε σύντομα το τραγουδι του! Καλη επιτυχία απο μένα και ναι να δηλώσει και πάλι συμμετοχή με μία διαδικασία επιλογής δημοκρατική και με διαφάνεια όπως ΟΛΟΙ μας επιθυμούμε!

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όλοι αυτό θέλουμε γιατί φέτος η ερτ απέτυχε παταγωδώς!
    Και για να καταλαβαίνουν ορισμένοι την κομβική σημασία της κίνησης αμφισβήτησης και μετέπειτα των εξώδικων κλπ κλπ που προέβη η Μελίσα να το θέσω απλά: Ενώ πολλοί είχαν αμφιβολίες(και από τους καλλιτέχνες) για το αν τηρήθηκε η διαδικασία ως πρέπει, κανένας δεν τόλμησε να την αμφισβητήσει και να ζητήσει αναλυτικά αποτελέσματα φοβούμενοι ίσως τις επιπτώσεις. Η Μελίσα όμως τόλμησε και βγήκαν πολλά στη φόρα γιατί αλλιώς θα κοιμόμασταν του καλού καιρού….
    Ναι αγαπητοί, η “κακιά Γερμανίδα” δεν αγνόησε μια προβληματική κατάσταση όπως συνήθως κάνουμε εμείς οι “καλοί Έλληνες”. Και δεν μιλάω μόνο για τη eurovision… Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, όταν κάτι είναι προβληματικό και χωρίς καμία διαφάνεια πρέπει να αναφέρεται και να αντιδράμε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *