Γαλλία: Οι πρώτες λεπτομέρειες για την σκηνική παρουσία της La Zarra αποκαλύφθηκαν!

Αποκαλύφθηκαν μερικές πληροφορίες σχετικά με την σκηνική παρουσία της Γαλλίας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιών της Eurovsion.

Η επικεφαλής της Γαλλικής αποστολής για την Eurovision, Alexandra Redde-Amiel μίλησε στο γαλλικό Podcast “12 points – le Podcast qui décrypte l’Eurovision”, αποκαλύπτοντας τις πρώτες λεπτομέριες και για όλα τα πλάνα σχετικά με την σκηνοθεσία της φετινής συμμετοχής “Évidemment” με ερμηνεύτρια την La Zarra.

Σύμφωνα με την Alexandra, ο κύριος στόχος της σκηνοθεσίας είναι “να συνδιάσει ολα τα χαρακτηριστικά της La Zarra σε ένα”.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά μέρη από την συνέντευξη της μεταφρασμένα:

Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που να είναι και μόδα αλλά ταυτόχρονα και “έξω από τα νερά” (της La Zarra). Μπορεί τη μια στιγμή να είναι σαν την Lady Gaga και την άλλη στιγμη να κάνει κάτι πάρα πολύ απλό.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά, το οποίο θα καθορίσει την σκηνική παρουσία, θα είναι ενα στήριγμα. Στην συγκεκριμένη φάση, δεν είναι γνωστό ποιό θα είναι αυτό το στήριγμα όμως η επικεφαλής δήλωσε:

Κάτι θα συμβεί στην σκηνή και θα είναι πολύ ωραίο. … (η La Zarra) είναι εμβληματική και ντίβα, δεν χρείαζεται πολύ κόσμο στην σκηνή μαζί της.

Η Alexandra ανέφερε πως η σκηνοθεσία ήταν μια συνεργασία μεταξύ της καλλιτέχνιδας και της κρατικής τηλεόρασης της Γαλλίας, συγκεκριμενα:

Της προτείναμε πολλά πράγματα και αναποκρινόταν λέγοντας “Μου αρέσει αυτό”, “Έτσι το βλέπω”. Είμαι πολύ τυχερή να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο τόσο δημιουργικό.

Επιπλέον, η επικεφαλής ρωτήθηκε σχετικά με την σκηνική παρουσία της Loreen με το “Tattoo” της φετινής σουηδικής συμμετοχής, αλλά και πως να ξεχωρίσουν απο αυτή. Βέβαια, αισθάνεται σίγουρη για της δυνατότητες της La Zarra.

Θα πάρουμε μια “αντίσταση” που θα είναι καλό.

Ακούστε ολόκληρο το podcast στα γαλλικά εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Γαλλική συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Λίβερπουλ!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *