Γερμανία: Πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές για το Unser Lied für Liverpool!

Χθες η Γερμανία επέλεξε τον εκπρόσωπό της για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μέσω του εθνικού τελικού Unser Lied für Liverpool

Νικητές αναδείχθηκαν οι Lord Of The Lost με το Blood &Glitter, που θα διαγωνιστούν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2023!

Συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον χθεσινό εθνικό τελικό, ωστόσο ήταν λιγότεροι από την περσινή χρονιά.

Επιπλέον, η NDR είναι ευχαριστημένη, καθώς υπήρξε μια ισχυρή αύξηση του ποσοστού των ατόμων ηλικίας 14 έως 49 ετών που παρακολούθησαν τη γερμανική επιλογή σε σύγκριση με το 2022. Συνολικά ο διαγωνισμός είχε μερίδιο τηλεθέασης για αυτό το ηλικιακό εύρος 15,2%, αυξημένο κατά 10% σε σχέση με την περσινή επιλογή.

Το Unser Lied für Liverpool ήταν η 23η εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη γερμανική τηλεόραση χθες το βράδυ, αλλά η τέταρτη σε μεγαλύτερη τηλεθέαση για την ηλικιακή ομάδα από 14 έως 49 ετών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την γερμανική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *