Γεωργία: Ακούστε το “Echo” της Iru για την Eurovision 2023!

Πριν από λίγες μέρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Twitter, αποκαλύφθηκε ότι η συμμετοχή της Iru θα παρουσιαστεί απόψε μέσα από το κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Η Iru κέρδισε την εκπροσώπηση της Γεωργίας στην Eurovision 2023 μέσα από την νίκη της στον πέμπτο κύκλο του The Voice Georgia!

Το τραγούδι έχει τίτλο “Echo” και είναι στα αγγλικά.

Ακούστε το “Echo” παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Iru:

Η Iru γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2000 στην Τιφλίδα . Είναι αρμενικής καταγωγής. Ως παιδί, πήρε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού. Το 2011, στα ενδέκατα γενέθλιά της, εκπροσώπησε τη Γεωργία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2011 στο Ερεβάν της Αρμενίας ως μέλος του group Candy νικώντας τον διαγωνισμό με 108 βαθμούς.

Το 2019 συμμετείχε στο Georgian Idol και το 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “No Jerk Around Me“. Το 2022,  εμφανίστηκε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2022ενώ είχε επίσης συμμετάσχει στην σύνθεση του τραγουδιού “I Believe” της Mariam Bigvava, της συμμετοχής της Γεωργίας για τον διαγωνισμό εκείνης της χρονιάς τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Αργότερα το ίδιο έτος, η Iru συμμετείχε στην πέμπτη σεζόν του The Voice Georgia . Κέρδισε τον διαγωνισμό στις 2 Φεβρουαρίου 2023, κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη Γεωργία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 .

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Γεωργίας στον φετινό διαγωνισμό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Η Γεωργία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την γεωργιανή συμμετοχή στην Eurovision 2023!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η καλύτερη συμμετοχη της χώρας εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι μπορεί να στηθεί πολύ εντυπωσιακα με γρήγορες εναλλαγές στα πλάνα και φωτισμούς. Το πρόβλημα είναι η ύπαρξη της Αρμενίας με παρόμοιο στυλ και σίγουρα η μία συμμετοχή θα ακυρώσει λίγο την άλλη. (Προσωπικά προτιμώ την Αρμενία) Σαν κομμάτι όμως και της Γεωργίας είναι αρκετά καλό και θεωρώ ότι θα προκριθεί ενώ στο τελικό μπορεί να πλησιάσει την δεκάδα. 8/10. Καλή επιτυχία!
    Και κάπως έτσι συμπληρώθηκε το παζλ των 37 συμμετοχων.

    Απάντηση
  2. George
    George says:

    Και κάπως έτσι έκλεισε πολύ εντυπωσιακά η 37η συμμετοχή για τη φετινή Eurovision… Δυστυχώς μιας πολύ χαμηλού επιπέδου χρονιάς… Η Γεωργία επιτέλους ξύπνησε και αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά ξανά με τον διαγωνισμό… Εκτίμηση μου η Σουηδία θα κερδίσει άνετα τον πρώτο ημιτελικό και η Γεωργία θα κερδίσει τον δεύτερο ημιτελικό

    Απάντηση
  3. Μαρία
    Μαρία says:

    Τελειο….πολυ δυναμικο και προσωπικα ειναι το νικητηριο τραγουδι μου…Ελπιζω στο Liverpool να τα παει εκπληκτικα!!!Καλη επιτυχια Γεωργια!!!

    Απάντηση
  4. Ασημίνα Σεμίνα Σαμπάνη
    Ασημίνα Σεμίνα Σαμπάνη says:

    Το ρεφραίν μου έμεινε με το πρώτο άκουσμα. Πιασαρικο τραγούδι. Η Γεωργία φέτος μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο της αποτέλεσμα μετά το 2015.

    Απάντηση
  5. Spiros B
    Spiros B says:

    Όχι ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά αλλά ίσως είναι η καλύτερη συμμετοχή της Γεωργίας μέχρι στιγμής. Βγάζει κάτι ξεχωριστό. Ελπίζω να μην το καταστρέψουν στη σκηνή γιατί κάτι τέτοια τραγούδια καίγονται εύκολα. Για τους στίχους θα αποφύγω να σχολιάσω, μάλλον έπρεπε να γραφτεί στα γεωργιανά. Αλλά οκ έχουμε ακούσει και χειρότερα.

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Η καλύτερη συμμετοχή της Γεωργίας ever κατά την άποψη μου, άνετη πρόκριση στον τελικό και εκεί άνετα μπαίνει και δεκάδα θεωρώ αν στηθεί σωστά.
    Κάπως έτσι συμπληρώνεται το παζλ των φετινών συμμετοχών.
    Θεωρώ το γεγονός πως στους ημιτελικούς πλέον έχουμε 100% televoting έπαιξε μεγάλο ρόλο και γι’αυτό το λόγο φέτος έχουμε πολλά ρυθμικά κομμάτια.
    Αλλά καλύτερα και άλλα χειρότερα.
    Όμως αυτή η αλλαγή στο τρόπο ψηφοφορίας σε κάποιους θεωρώ θα γυρίσει boomerang την βραδιά του τελικού.
    Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και εύχομαι να δούμε έναν ωραίο διαγωνισμό.
    Στα της Ελλάδας και χωρίς να ξέρουμε ακόμα τίποτα για την σκηνική παρουσία, θεωρώ πως η πρόκριση στον τελικό είναι δεδομένη (στο poll που ψήφισα σε άλλο άρθρο με το ζόρι βρήκα 7 καλά τραγούδια χωρίς να ψηφίσω την Ελλάδα κιόλας) και από εκεί και πέρα θεωρώ πως αν οι επιτροπές εκτιμήσουν το νεαρό της ηλικίας του Βίκτωρα,την υπέροχη φωνή του και το νόημα του τραγουδιού μπορεί να βρεθεί στις θέσεις 8-10 αλλά στο κοινό φοβάμαι πως δεν θα καταφέρει να μαζέψει παραπάνω από 40-50 βαθμούς.
    Εύχομαι τι καλύτερο για την συμμετοχή μας.
    Καλή Eurovision να έχουμε όλοι!

    Απάντηση
  7. Μάρω
    Μάρω says:

    Οι στίχοι για εμένα δεν βγάζουν κάνενα νόημα μου αρέσει η μουσική είναι αρκετά πιασαρικο αλλά οι στίχοι το καταστρέφουν τελείως το τραγούδι. Καλύτερα να ήταν στα γεωργιανά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *