Ελβετία: Ακούστε το “Watergun” του Remo Forrer για την Eurovision 2023!

Πρεμιέρα μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube πραγματοποιήθηκε για τη φετινή συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision 2023.

Τη χώρα θα εκπροσωπήσει ο νεαρός Remo Forrer και το κομμάτι του έχει τίτλο “Watergun”.

Μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_8-Sbc_GZMc

Ποιος είναι ο Remo Forrer

Ο Remo Forrer είναι 21 ετών και γεννήθηκε στο Hemberg SG. Ξεκίνησε με μαθήματα φλάουτου ως παιδί, στη συνέχεια μεταπήδησε στο ακορντεόν και τελικά κατέληξε στο πιάνο, που εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο του όργανο μέχρι σήμερα. Επιπλέον, έκανε μαθήματα φωνητικής σε μουσική σχολή. Το 2017, ήταν υποψήφιος για το talent show της Κεντρικής Ελβετίας, όπου έλαβε το βραβείο Photographers Choice για την καλύτερη σκηνική ερμηνεία. Ένα χρόνο αργότερα κέρδισε τον διαγωνισμό “Sing dein Ding” με μια ομάδα acappella και του επετράπη να εμφανιστεί στο φεστιβάλ a cappella στο Pfäffikon SZ. Το 2020 κέρδισε The Voice of Switzerland.

Η Ελβετία έχει καταφέρει από το 2019 και μετρά τρεις σειρές προκρίσεων και δύο θέσεις στο τοπ10 του βαθμολογικού πίνακα.

Θα καταφέρει ο Remo Forrer να συνεχίσει την πορεία της χώρας στο διαγωνισμό; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια ωραία αντρική φωνή σε ένα mid τέμπο κομμάτι που όμως δεν ξέρω αν θα μπορεσει να προκριθεί με τον νέο τρόπο ψηφοφορίας στους ημιτελικούς. Αν τα καταφέρει, θα βρει μεγάλη στήριξη από τις επιτροπές. 7/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννηςealing
    Γιάννης Α Γιάννηςealing says:

    Προσεγμένη δουλειά, ωραία φωνή, δύσκολος ομως ημιτελικός και το κομμάτι δεν το βλέπω να ειναι έλκυει πολλά ψηφαλάκια απο το κοινό. Εδω που τα λέμε, πάλι καλά, γιατι σαν χροιά μοιάζει καπως με τον δικό μας εκπρόσωπο.
    Για να δουμε τι μας επιφυλάσσει ο Βίκτωρας. Κάνα νέο απο το μέτωπο έχουμε???? ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Ο 1ος ημιτελικός μετατρέπεται σε έναν “μικρό τελικό” για φέτος, σε σχέση με τις μπούρδες που υπάρχουν (στην πλειοψηφία) στον 2ο αδιάφορο ημιτελικό.
    Το τραγούδι της Ελβετίας μου αρέσει και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει στον τελικό, αρκεί φυσικά να υπάρχει και η ανάλογη καλή σκηνική παρουσίαση.

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    Apo ta liga tragoudia pou antexa na akouso olokliro. Orea-omorfi mousiki, kali foni. Axizi sigoura na ine ston teliko. Elpizo na kani kali skiniki emfanisi (Logika i Sasha tha to stisi ara tha ine kalo). Kipros kai Elvetia ta kalitera mou mexri stigmis.

    Απάντηση
  5. Kyr
    Kyr says:

    Ξανά μπαλάντα για την Ελβετία και φέτος… Μόνο που αυτή είναι πιο σύγχρονη και μου αρέσει πολύ η φωνή του πιτσιρικά! Αν καταφέρει να περάσει από τον δύσκολο πρώτο ημιτελικό, με τη στήριξη μόνο του κόσμου, στον τελικό θα πάρει μεγάλη ώθηση από επιτροπές. Από τις λίγες αξιόλογες συμμετοχές για το 2023, καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *