Ελλάδα: Ακούστε το ”Proud” της Monika για την Eurovision 2023!

Μια υποψηφιότητα έκπληξη ανάμεσα στις 106 συμμετοχές για την Eurovision 2023, ήταν αυτή της Μόνικας Χριστοδούλου, κατά κόσμον Monika.

Η γνωστή τραγουδοποιός, κατέθεσε τρία τραγούδια στην ΕΡΤ, τα οποία κινούνταν κοντά στο περσινό στυλ της Amanda. Ένα από αυτά ήταν και το τραγούδι Proud, που έφτασε μέχρι την Shortlist, των επτά καλλιτεχνών που ξεχώρισαν ανάμεσα στις 106 συμμετοχές, που κατατέθηκαν στο Ραδιομέγαρο, της Αγίας Παρασκευής.

Πριν από λίγο η Monika κυκλοφόρησε το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στη φετινή διαδικασία της ΕΡΤ, δίχως τελικά να λάβει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Ακούστε το Proud της Monika παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε, ότι εκτός από το Proud, κατέθεσε και το τραγούδι I’M Nothing Without You, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Θα θέλατε να δείτε την Monika να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

23 ΣΧΟΛΙΑ
    • Donnie Darko
      Donnie Darko says:

      Και από της Μelissa (για να είμαστε δίκαιοι)
      ΕΡΤ αγάπη μου, να χες τα @@ κ να μην άκουγες όσα γραφόντουσαν στα διάφορα sites (και εδώ) κι ας επέλεγες εσωτερικά αυτό ή έστω ας διοργάνωνες έναν Εθνικό τελικό με 10 τραγούδια όπου μια “αξιόλογη” επιτροπή + televoting θα ψήφιζαν τις LIVE εμφανίσεις,
      Πραγματικά κρίμα!

      Απάντηση
    • Esc MH
      Esc MH says:

      Απλά το λέτε για οποιοδήποτε τραγούδι χωρίς να ισχύει καν. Αυτό της Μόνικα είναι τελείως αδιάφορο και με κακή προφορά στα Αγγλικά από την ίδια. Άσε που λάιβ θα πάτωνε…

      Απάντηση
      • andi
        andi says:

        Όσοι θέλετε να έχετε άποψη μπείτε στο Spotify και ακούστε ρο όλο. Το τραγούδι είναι εθιστικό. Πάρα πολύ. Αυτό είναι το πρόβλημα. Η επιτροπή κοινού στήθηκε με ηλικιακά κριτήρια για να απορροφούν όσα ήταν επικίνδυνα να κερδίσουν για να πάει ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας. Ακούστε το proud 2 φορές και θα σας κολλήσει αμέσως. Όσο για την επιτροπή ήταν στημένη από την αρχή. Πάντα μου άρεσε η Μόνικα και ζωντανά. Συνεπώς δε θα την κρίνω από Ζάππειο (φωνητικά). Το ότι πολιτικά δεν μου κάνει ούτε που με νοιάζει γιατί μιλάμε για μουσική. Και θα τα πήγαινε εξαιρετικά στον διαγωνισμό.

        Απάντηση
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Της Melissa περιμένουμε πως και πως να δούμε πότε και αν θα το κυκλοφορήσει.
    Λέτε επειδή απογοητεύτηκε να μη το βγάλει; Μήπως περιμένει να δικαιωθεί και να το κυκλοφορήσει τότε; Κάνω σενάρια εγώ τώρα!
    Για τον Κούρτη ξέρουμε ότι θα το βγάλει από τι έχει πει και ο ίδιος. Αχ θα τραβάμε τα μαλλιά μας!

    Απάντηση
  2. ΕΡΤ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ
    ΕΡΤ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ says:

    Τί αηδία είναι αυτή;;;; Το άλλο της τραγούδι ήταν 1000 φορές καλύτερο!
    Αυτό δεν θα πέρναγε με τίποτα.
    Ακόμα και του Βερνίκου είναι καλύτερο από αυτό.

    Απάντηση
  3. Kyr
    Kyr says:

    Μια χαρά ακούγεται το τραγούδι από το snippet, αν και το πρώτο που είχε δημοσιευτεί μου είχε αρέσει περισσότερο… Από του Βίκτωρα θεωρώ ότι αμφότερα είναι καλύτερα δυστυχώς!

    Απάντηση
  4. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Αυτό είναι πραγματικά ωραίο….επειδή όμως το άκουσαν αξιόπιστα άτομα-φίλοι και μου είχαν πει ότι δεν ακουγόταν και ήταν υπερβολικα αργό, θα υποθέσω ότι το έκανε τρελό revamp και με αλλαγή ρυθμού πριν το κυκλοφορησει σήμερα σε single… Κρίμα, έπρεπε να το είχε στείλει έτσι τούμπανο όπως είναι τώρα το κομμάτι.

    Απάντηση
  5. Spiros B
    Spiros B says:

    Τελευταίο στον ημιτελικό θα έβγαινε. Σέβομαι τις απόψεις περί μουσικής αλλά άμα θεωρείτε ότι αυτό θα πήγαινε καλύτερα από τον Βίκτωρα ή τη Μελίσσα δεν ξέρετε τίποτα από eurovision. Και για το είδος του πάντως είναι τελείως ανευρο και δεν είναι η ιδιαίτερη πρόταση που θα προσελκύσει κοινό ή επιτροπές. Επίσης πως θα έκοβε ένα τραγούδι σχεδόν 6 λεπτά στο μισό;

    Απάντηση
  6. Μανώλης
    Μανώλης says:

    Δηλαδή περάσανε από Μόνικα αυτό στην επτάδα κι όχι το I m nothing without you; Πολύ κακό μαγείρεμα φέτος!
    Ερώτηση προς τα παιδιά του site, ή όποιον γνωρίζει: Βαθμολογία επιτροπής “ειδικών” για την επτάδα κυκλοφόρησε κάπου ποτέ, ή μόνο της τελικής τριάδας;

    Απάντηση
  7. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Σοβαρά τώρα, θ’ αρχίσουμε να λέμε για κάθε κομμένο τραγούδι που κυκλοφορεί ότι είναι καλύτερο από τη συμμετοχή μας, απλά για να υποστηρίξουμε εγωιστικά την αποψάρα μας; γουατεβς, το κομμάτι είναι τέρμα βαρετό κι αναιμικό. Αποκλείεται να πήγαινε καλύτερα από το what they say στο televoting, σταματήστε τα σκληρά μερικοί.

    Απάντηση
  8. ερτ σοβαρεψου
    ερτ σοβαρεψου says:

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΚΑΔΑ ΣΤΑ 90’S! Αν ηταν αυτο και το σαουτ αουτ στην τελικη shortlist τοτε θα υποστηριζα σουτ αουτ με τα χιλια!!

    Απάντηση
  9. Antonis
    Antonis says:

    Το διάστημα μέχρι την ανακοίνωση του Βίκτωρα κρατάμε την Μόνικα γιατι ήταν βύσμα στην 7αδα και την προωθούσαν! Τώρα όμως όχι μας αρέσει η Μόνικα και η κακιά η ΕΡΤ επέλεξα βυσματικα τον Βίκτωρα αυτή τη φορά ! Αλήθεια απορώ για την εξέλιξη μας σαν ελληνική κοινωνία, κάθε φορά όπου φυσάει ο άνεμος ! Εγώ στον Βίκτωρα βλέπω ένα φιλόδοξο ταλαντούχο 16χρονο αγόρι να κυνηγάει το όνειρο του με κάτι πολύ τίμιο , που αν ερχόταν από άλλη χώρα θα μιλήσουμε τώρα για έκπληξη στον διαγωνισμό. Εμείς πάλι τρωγομαστε μεταξύ μας γιατί δεν πήγε η Μελίσα , με ένα τραγούδι που οι περισσότεροι δεν έχουμε ακούσει καν ολοκληρωμένο. Αν έχει δίκαιο μακάρι να αθωωθεί και όλοι θα παρουμε τι μέρος της. Αν η ΕΡΤ έπαιξε ύπουλα να τιμωρηθεί. Μεχρι τότε δώστε κάποια θετική ενέργεια στο παιδί και σε αυτό το ριμάδι το “Greece” που θα ακουστεί !

    Απάντηση
  10. Zoe
    Zoe says:

    Καλύτερο από κάποια ναι! Από της Melissa όχι. Απορώ με το γούστο κάποιων λες και θα στείλουμε τραγούδι να το πει σε πορεία. Στη Eurovision μιλάμε.

    Απάντηση
  11. Ben
    Ben says:

    Το ότι το Shout Out βρεθηκε στην τελικη τριαδα και οχι αυτο η της Κλαυδιας, ειναι σκανδαλο απο μονο του και ενδεικτικο για το οτι κατι δεν πηγε καλα φετος. Τωρα αν υπηρχαν βυσματα, αν ηταν ενα η πολλα και αν υπηρχαν και επιτηδες λαγοι στην ολη διαδικασια, this is the moment να μας τα πουν τα αρμοδια δικαστηρια. Εγω παντως ειμαι πολυ (υπερβολικα μαλλον) ξενερωμενος με ολα αυτα φετος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *