Ελλάδα: Δείτε το reaction video για την ελληνική συμμετοχή ”What They Say”!

Το “What They Say”, η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023, με ερμηνευτή τον Victor Vernicos, δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Η παρέα του Eurovisionfun παρακολούθησε και αντέδρασε στο επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας μας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε τον Aπόστολο, τον Πασχάλη, τον Aποστόλη και την Στέλλα σε ένα απολαυστικό Reaction βίντεο με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Ελλάδας, για το 2023!

Video Editing: @xristosrpk

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ίδιος ο Βίκτωρας στο κανάλι μας στο Υoutube:

Καλή Επιτυχία Ελλάδα! Καλή Επιτυχία Victor!

@eurovisionfn Good luck greece 🇬🇷❤️ #eurovisionsongcontest #eurovision #fy #fyp #eurovisiontiktok #eurovisiongreece🇬🇷 #viralvideo #viral #whatheysay @Eurovision @Victor Vernicos @ertofficial ♬ WHAT THEY SAY – Victor Vernicos

Πως σας φάνηκε η ελληνική συμμετοχή; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Δεν είναι το θέμα πως φαίνεται σε εμάς το what they say αλλά στους ξένους σχολιαστες δεν άρεσε τόσο αλλους τους άφησε ανάμικτα συναισθήματα σε άλλους τους φάνηκε αδιάφορο σε άλλους ότι είναι βαρετό και κάπου το έχουν ξανακουσει και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η σκηνική παρουσία η θα το αναδείξει η θα το καταστρέψει καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν στον ημιτελικό καλύτερες μπαλάντες και δυνατά ρυθμικά κομμάτια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του Ευρωπαίου τηλεθεατή ώστε να τα ψηφίσει άλλωστε και στα στοιχήματα δεν έχουμε ανέβει .

    Απάντηση
  2. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Το “μια καλή σκηνοθεσία θα το αναδείξει” είναι ευφημισμός του “το τραγούδι περνάει αδιάφορο”?
    Ήρεμα ρωτάω…

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος Καμπόλης
    Κωνσταντίνος Καμπόλης says:

    Όπως λέει και ο λαός “παρηγοριά στον άρρωστο”. Προβάλουμε τα 2 θετικά (στίχοι φωνή) για να καλύψουμε τα τόσα προβληματικά σημεία του τραγουδιού ελπίζοντας παράλληλα ότι μια καλή σκηνοθεσία θα το αναδείξει…
    Πάντως μια φορά το μήνυμα του τραγουδιού το πέρασε. “Άγχος” για την πρόκριση σε έναν από τους πιο αδύναμους ημιτελούς που υπήρξαν ποτέ….
    Ας λέμε αλήθειες, το επιχείρημα 16χρονων δεν ευσταθεί. Αν δεν μπορεί να δεχτεί την κριτική και τη “γκρίνια” που μόνο γκρίνια δεν είναι αλλά αγανάκτηση για τη διαδικασία και το αποτέλεσμα που ακούσαμε, ας μη δήλωνε συμμετοχή και ας μην το παίζει τόσο κουλ ενώ όλοι υποπτεύονται το πώς επελέγη από την ΕΡΤ…
    17 χρονών ήταν και οι σλοβένοι πέρσι και μια χαρά τελευταίοι ήρθαν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *