Ελλάδα: Προς νέα αναβολή η παρουσίαση του video clip;

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε, και παρά τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν”, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τελικά αύριο.

Νεότερες πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να δοθεί νέα αναβολή και το “What They Say” του Victor Vernicos να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σας υπενθυμίζουμε πως η ελληνική συμμετοχή θα δοθεί στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ στην τελική εκδοχή της, μαζί με το video clip, με την υπογραφή των PickCodes.

Στην παραγωγή του κομματιού έχουν συμμετάσχει ο Κώστας Καλημέρης, ο Steve Sovolos και ο Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Την επιμέλεια της εμφάνισης στη σκηνή του Λίβερπουλ αναλαμβάνει, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο, ο έμπειρος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (Ελλάδα 20112012).

Φυσικά θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής, την οποία περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

38 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Akis Spyros
    Akis Spyros says:

    ΕΡΤ κλείστο το μαγαζάκι! Η αποτυχία φέτος στον διαγωνισμό και η αδυναμία υποστήριξης του προϊόντος της Eurovision φαίνεται από μακρυά. Κρίμα.

    Απάντηση
  2. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Σοβαρά τώρα;
    Μας δουλεύουνε;
    Και πότε παρακαλώ; Μετά και από το Αζερμπαϊτζάν, που βγάζει πάντα τελευταίο;

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Κλασικά, θα βγει κανένα leak με χαλια ποιοτητα ηχου μεχρι αυριο με ολες τις ανουσιες καθυστερησεις και την ανοργανωσια και θα στρογγυλοκαθισουμε επιτελους στην τελευταια θεση στα στοιχηματα..γιατι φαινεται γι αυτο παλευουμε φετος. Περαστικα μας.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Μετά την πρώτη (λογική κατ’ εμέ) αναβολή, τώρα τι συνέβη;
    χαχαχαχαχαχαχα…!!!
    Σαν την κυβέρνηση που δεν ξέρει το πότε θα προκηρύξει τις εκλογές, έτσι και η ΕΡΤ δεν μπορεί να αποφασίσει ποια μέρα θα ακούσουν οι φαν (και όχι μόνο) το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    Πολλά χαιρετίσματα σε όσους ΑΚΟΜΑ είναι υπερ αυτής της ΕΡΤ…!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    τραγέλαφος (αρσενικό)
    1.μυθικό ζώο
    2.κάτι που είναι αφύσικο αλλά και γελοίο
    Άχρηστοι, ανοργάνωτοι και ανίκανοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Για να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό.
    Πάντως ποτέ δεν είναι αργά για απόσυρση. Προτιμότερο είναι μετά από τα φετινά (πάμπολλα) καραγκιοζιλικια.

    Απάντηση
    • f
      f says:

      το ποτε δεν ειναι αργα για αποσυρση δεν ισχύει. οσο πιο καθυστέρημενα αποσυρθει μια χωρα τοσο το μεγαλύτερο το προστιμο απο την ebu στην ερτ
      το οποιο απ τις δικες μας τσπεες θα πληρωθει

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Απλώς η ΕΡΤ θα κληθει να κάνει διαφορετική διαχείριση των εσόδων της σε περίπτωση “penalty”. Προσωπικα με έχει ξενερώσει απίστευτα το πώς χειρίζεται η ΕΡΤ την κατάσταση φέτος και εν τέλει μόνο αρνητικό κλίμα δημιουργεί η ίδια.
        Πιστεύω οι υποστηρικτές της, ακόμα και καλό να είναι το κομμάτι και να πάει καλά είναι ελάχιστοι.

        Απάντηση
  6. Maria
    Maria says:

    Πότε θα κυκλοφορήσει??? Μετά από τις συμμετοχές των χωρών του Καυκάσου που βγαίνουν την τελευταία στιγμή??? Μόνο μαλακίες κάνει η ΕΡΤ φέτος.

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Εμ βεβαια εαν δεν κανει φιναλε καθε χρονο μια οτι νανε χωρα θα γινει κατι!Περσυ οτι νανε το Αζερμπαιτζαν και φετος εμεισ!!!Πατρινο καρναβαλι για πανταααα

      Απάντηση
  7. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μ’αρεσει όπως εξελίσσεται η κατάσταση φέτος…το τραγικό είναι ότι υπάρχουν ακόμη μερικοί που πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα…

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μετα από όλα αυτά όσοι ελάχιστοι πιστεύουν ότι η συμμετοχή μας θα πάει καλά θα πρέπει να αναθεωρήσουν για να μην προσγειωθούν απότομα

      Απάντηση
  8. Βασίλης
    Βασίλης says:

    ΚΟΥΡΆΖΕΤΕ ποιο πολύ και από τον Πορτοσαλτε. ΣΙΧΑΜΟΕΡΤ. Του χρόνου στείλτε την Ευαγγελία Απευθείας ανάθεση με κάνα Νησιώτικο η Ethnic vibey να πάρουν 250 πόντους Televoting μπας και ξέχασει ο Ευρωπαίος τις Λαλακιες σας φέτος…. (Γίνεται. Η Μολδαβία πέρυσι πωε τα κατάφερε)..

    Απάντηση
  9. KostasEV
    KostasEV says:

    Ίσως καλύτερα που δεν επιλέχθηκε τελικά η Μελισσα γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα με την ΕΡΤ, δεν πρόκειται να τη στήριζαν καθόλου.
    Τον Βίκτωρα θα τον στείλουν ξυπόλητο στα αγκάθια όπως έστειλαν και τις συμμετοχές μας από το 2012-2018. Σκηνικό 2018 μου θυμίζει έντονα…

    Απάντηση
  10. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    ΕΡΤ στείλε Melissa ΧΤΕΣ!!!
    Τουλάχιστον Αγγλία, Γαλλία και Ισραήλ έχουν την ιδια θεματολογία …. ας γίνουμε BIG4 να μοιραστούμε τους πόντους … γυναικες ενωμένες ποτέ νικημένες!!!

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Ουαου…αλλαξες αποψη??Και εχεις απολυτοσ δικιο!!!Σε μια χρονια που ολα τα τραγουδια ειναι ξεσηκωτικα ο κοσμοσ θα κοιμηθεί σε εμας…Οπως ειπεσ ΕΡΤ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΛΙΣΣΑ

      Απάντηση
  11. Ms
    Ms says:

    Πραγματικά εσείς που σχολιάζεται και κράζεται στον ιστότοπο και ό,τι νέο και να βγει είστε οι μοναδικοί που κράζεται για την ελληνική συμμετοχή και ασχολείστε με την eurovision. Άντε και κανα 2-3 στο youtube γιατί κανένας άλλος δεν ασχολείται.

    Απάντηση
  12. Greco London
    Greco London says:

    Το πιο κουλό είναι ότι δεν βγάζουν ούτε ανακοινώσεις για το τι γίνεται και αφήνουν όλους εμάς στο σκοτάδι αυτό είναι εξοργιστικό. Λυπάμαι τον Βικτωρακο γιατί δε φταίει καθόλου για όλα αυτά. Όποτε τελικά και να το βγάλουν τουλάχιστον να είναι καλό το κομμάτι γιατί όντως φέτος δε ξέρω τι κάνουν.. Κρίμα

    Απάντηση
  13. Στεφανοσ
    Στεφανοσ says:

    Εχω αρχισει να πιστευω πως τελικα το τραγουδι δεν ειναι καλο, γι αυτο και οι καθυστερησεις, επειδη δεν μπορουν να το συμμαζεψουν και να το κανουν υποφερτο.

    Βλεπουν την κατρακυλα μας στα στοιχηματα και η ΕΡΤ δεν μπορει να δεχθει οτι εκανε λαθος.

    Δεν μιλαω για Μελισα ή Βίκτορα… Μιλαω για το ολο καθεστως επιλογης. Απορριπτει οτιδηποτε θεωρει φτηνο ποπ (Φουρειρα, Ευαγγελια, Κλαυδια, Ταμτα), χωρις να λαμβανει υποψη οτι pop σημαινει popular…Πιανει δηλαδη μεγαλη γκαμα ακροατων, ακριβως επειδη ειναι αγαπητο.

    Οι πιο πετυχημενες χωρες του διαγωνισμου ειναι η Ουκρανια και η Σουηδια. Και οι δυο εχουν πολυ υψηλο κριτηριο επιλογης τραγουδιων που θα φτασουν στον εθνικο τελικο και τελικα επιλεγει το κοινο, το οποιο τελικα ειναι αλανθαστο.

    Κριμα, πολυ κριμα.

    Ηθελα πολυ να εχουμε καλο τραγουδι φετος, τον Βικτορα τον συμπαθω πολυ, η φωνη του ειναι εκπληκτικη, το στυλ του επισης…Ομως, και καλο να ειναι το τραγουδι, ειναι πολυ αρνητικο το κλιμα που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτο.

    Απάντηση
  14. Λάιος
    Λάιος says:

    Εγω πάλι αυτό που βλέπω είναι μια ομαδική παράκρουση φέτος, δικαιολογημενη, όμως όχι λόγω Ερτ αλλά λόγω του τραγικού συμβάντος. Πέρα από αυτό, τι παράξενο βλέπετε παλι; Οι χώρες με εσωτερική επιλογή έτσι στα ξαφνικά δημοσιοποιούν το τραγούδι. Αν δηλαδή βγει τελευταίο από τα 37 πού είναι το πρόβλημα; Ας είναι το τραγούδι αξιοπρεπές και θα πάει καλά σε μια τέτοια χρονιά που τραγούδια με ολοκληρωμένη σύνθεση και μελωδία σπανίζουν.

    Απάντηση
    • Στεφανοσ
      Στεφανοσ says:

      Βγαινει στις 6, αναβολη.
      Βγαινει στις 10, αναβολή.
      Πότε θα ανακοινωθεί; Άγνωστο.
      Δικαστικα, ασφαλιστικα. Πάμε φετος. Ισως να μη παμε φετος.
      Κερδισε η Ματζουκις, δεν κερδισε η Μαντζουκις.

      Εσυ δεν βλεπεις δηλαδη τίποτα περιεργο με την φετινη μας εκπρσωπηση; 🙂

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      11 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής στην ΕBU. Το ποτέ θα ανακοινώσει δημόσια το τραγούδι της κάθε χώρα, είναι άλλο θέμα. Προφανώς όμως όλες επιλέγουν λίγο -πολύ να το παρουσιάσουν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία ή και λίγες μέρες αργότερα..αν και δεν έχει νόημα να το κρατάνε κρυφό για περισσότερο γιατί προφανώς τα αλλά που ήδη συζητιούνται και παίζονται σε streams αποκτούν προβάδισμα. Θεωρητικά, η ΕΡΤ μπορεί να έχει ήδη υποβάλλει το τραγούδι μας επίσημα, απλά εκκρεμεί η δημόσια παρουσιαση του στο κοινό.

      Απάντηση
    • Αντώνης
      Αντώνης says:

      Μέχρι τις 11 ή 12, μέχρι όλες οι χώρες να στείλουν το φάκελο στην EBU, το οποίο θα περιλαμβάνει και το τραγούδι, υποθέτω. Δεν είναι απαραίτητο να το παρουσιάσουμε μέχρι τότε. Μπορούμε να το παρουσιάσουμε και 20 Μαρτίου. Βλέπε Αζερμπαϊτζάν πέρσι που το παρουσίασε στις 21 Μαρτίου.

      Απάντηση
  15. Esc MH
    Esc MH says:

    Πραγματικά δεν ήμουν καθόλου αυτής της άποψης πριν λίγες μέρες αλλά εφόσον η ΕΡΤ συνεχίζει να κοροϊδεύει τους φανς μακάρι να μην πάμε καθόλου φέτος. Όλη αυτή η κατάσταση αντί να βελτιώνεται με κάποιο τρόπο γίνεται όλο και χειρότερη, αυτό που μένει να κάνει και θα είναι το κερασάκι στην τούρτα είναι να μεταφέρει για αύριο την κυκλοφορία του τραγουδιού που διαλέγει η Σουηδία και η Πορτογαλία…

    Απάντηση
  16. Vasilis
    Vasilis says:

    Δεν στέλνεις τον εκπρόσωπο που πρέπει, και πηγαίνεις με όποιον θέλεις εσύ, κάνε τουλάχιστον σωστά τη δουλειά και μη κακο μεταχειρίζεσε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη. Πώς περιμένει κάποιος εθνικό τελικό και μάλιστα με πολλές εκπομπές, από μια κρατική τηλεόραση που ξεπετάει τον εκπρόσωπο σε 2 λεπτά στο τέλος ενός δελτίου ειδήσεων; Δεν υπάρχει η στήριξη που είχαν η Στεφανία και η Αμάντα.
    Πολύ χαμηλά η μπάλα φέτος, καθώς από τις φαίνεται ούτε ο Βίκτωρ τραβάει ως εκπρόσωπος, ούτε το τραγούδι του. Πολύ χλωμή η 10αδα φέτος παρόλο που η χρονιά μοιάζει πολύ κακή.
    Που είσαι Μelissa να μας σώσεις.
    Μόνο με εσένα θα είχαμε ελπίδες!!
    Πόσο κρίμα, το πίστευα πολύ αυτό το κορίτσι και δυστυχώς δεν θα έχει την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει ούτε τα επόμενα χρόνια.

    Απάντηση
  17. DK
    DK says:

    To τραγούδι διέρρευσε και το άκουσα στο Vimeo, ακούγεται σαν demo αλλά είναι ολόκληρο. Ωραία φωνή και προφορά αλλά σαν τραγούδι εκτός από μια μέτρια κλιμάκωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος μου φάνηκε επίπεδο.

    Απάντηση
  18. Greco London
    Greco London says:

    Ρε παιδιά και εγώ το άκουσα σήμερα και σίγουρα ειναι ντέμο ακούγεται ποιοτικά πως ειναι ντέμο αλλα ειναι ωραίο τραγούδι για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και με μια καλή σκηνική παρουσία ίσως να πάει καλά.. Η φωνή του το απογειώνει ειναι μελωδικό και μια καλή προσπάθεια. Ας μην είμαστε τόσο μα τόσο αρνητικοί.. Όπου και να καταλήξει, ενα αρχικό μπράβο στον Βίκτωρας για το ταλέντο και τη φωνή του γιατι εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά.. Περιμένω να ακούσω και το επίσημο. Καλή επιτυχία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *