Ελλάδα: Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού το “What They Say”!

Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού της Eurovision στο YouTube βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το video clip του Έλληνα εκπρόσωπου μας. Το τραγούδι “What They Say” με ερμηνευτή τον νεαρό δεκαεξάχρονο Victor Vernicos δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα μέσω την συχνότητα της ΕΡΤ και μετέπειτα και στο κανάλι του Πανευρωπαικού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Δείτε εδώ το video clip από το επίσημο κανάλι της Eurovision:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική μας αποστολή μπορείτε να βρείτε στο προηγούμενο μας άρθρο καθώς και τους  στίχους του τραγουδιού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, η Ελλάδα με τον Victor Vernicos διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαίου 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική -και όχι μόνο- συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Λίβερπουλ!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Αχρείαστο, άστοχο και απαράδεκτο να “ανεβαίνουν” 4(!!!!) βίντεο του τραγουδιού την ίδια μέρα στο ΥΤ…

    Ένα στο κανάλι της ΕΡΤ…
    Ένα στο κανάλι της PANIK…
    Ένα στο κανάλι του Βίκτωρ…
    Ένα στο κανάλι της EUROVISION…

    Πραγματικά δε βρίσκω κάνενα απολύτως λόγο…

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Όλοι αναφέρονται στο μέτριο τραγούδι του Βίκτορ αλλά μάλλον ξεχασαμε τι έχει να διαχειριστεί η ΕΡΤ εκεί γύρω στο Μάιο μετά το κακό αποτέλεσμα που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο…διπλή ήττα για την ΕΡΤ λοιπόν σε περίπτωση που δικαίωθει η μέλισσα

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Μια χαμένη χρόνια για την χώρα μας που αντί να στείλει ένα δυνατό χορευτικό τραγούδι προτίμησαν στην ΕΡΤ να αναλωθούν πάλι με μπαλάντα αν είναι δυνατόν λες και δεν έχουμε αλλά ακούσματα σαν χώρα το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο είτε αποκλεισμός από τον ημιτελικό που είναι πολύ πιθανό η περνάμε οριακά και βρισκόμαστε στον τελικό στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα .

    Απάντηση
  4. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    Ακόμα θρηνείτε μερικοί εδώ μέσα για τη Mantzoukis; πάρ’τε το απόφαση, επιτέλους. Μelissa no, γιοκ, finito, πάπαλα, goodbye, αντίο, νά’ταν κι άλλη. Αν τη θέλετε τόσο πολύ, να της πείτε να δηλώσει του χρόνου στο “μια φωνή για το Σαν Μαρίνο”.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Εγώ δεν θρηνω για τέτοια ευτελή θέματα όπως η απόρριψη ενός καλλιτέχνη και η επιλογή κάποιου άλλου αλλά δεν μπορω να παραβλέψω την επιλογή ενός αδύναμου τραγουδιού με ελάχιστες πιθανότητες καλού αποτελεσματος

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Και να θρηνούμε την Μέλισσα πιο το πρόβλημα σου; Δικαίωμα μας! Θα δικαιωθούμε μαζί της τον Μάιο όταν βγεί νικήτρια στο δικαστήριο και θα μάθουν όλοι τις λαμογιές που έκανε φέτος η ΕΡΤ. Πώς θα νιώσει ο μικρός όταν γυρίσει από το Λίβερπουλ και δει να γράφεται παντού ότι δεν έπρεπε να μας εκπροσωπήσει αυτός. Πόσο μάλλον αν φέρει στην χώρα μια κακή θέση. Επίσης δίκιο έχει η κοπέλα, εκτός του ότι η Melissa κέρδισε στην διαδικασία επιλογής, είναι ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει με κάτι πιο κοντά στα γούστα της. Καλές οι μπαλάντες και τα midtempo αλλά έχει παρα γίνει. Δεν μας αναγνωρίζουν πλέον! Ακόμα και εθνικό τελικό να κάνουν πάλι θα βρουν τρόπο να πάει αυτό που θέλουν εκείνοι αδιαφορώντας για την γνώμη του κοινού.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *