Ελλάδα: Το “What They Say” του Victor Vernicos ξεπέρασε τις 500.000 προβολές!

Το «What They Say», το τραγούδι με το οποίο ο 16χρονος ταλαντούχος καλλιτέχνης Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, είναι πλέον διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του music video που έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό!

Το «What They Say», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Victor, που κυκλοφορεί από την Panik Records, απέσπασε κολακευτικά σχόλια από το κοινό, ενώ το music video έγινε top trend στο YouTube μέσα σε σχεδόν 24 ώρες και μετρά αθροιστικά πάνω από 500.000 views μέσα σε λίγες μέρες.

Το video, σε σκηνοθεσία των PickCodes, συνοδεύει οπτικά τη φωνή της νέας γενιάς, που δημιουργεί, ονειρεύεται και τολμά. Παράλληλα, όπως και το τραγούδι, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι το «μαζί» και το «μοιράζομαι» μας κάνουν δυνατούς!

Δείτε το video-clip της ελληνικής συμμετοχής:

Πηγή: www.protothema.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό ποτέ εγινε; Το ότι θεωρείται επίτευγμα οι 500χιλ προβολές με 5 διαφορετικά βίντεο σε 1 εβδομάδα με ξεπερνά.
    Τα σχόλια κάθε άλλο παρά κολακευτικά δεν ήταν. Όλοι αναφέρθηκαν στη φωνή του, στους καλογραμμένους στίχους αλλά το βασικό που είναι το τραγούδι μπαζει από παντού συνθετικά. Πολλοί το θεωρούν μπερδεμένο και ότι δεν σε κερδίζει ώστε να σου μείνει. Ας μην αναφερθώ στα στοιχήματα και στο που το κατατάσσουν οι fans στην εφαρμογή my Eurovision scoreboard…
    Εποχές Argo (για την ώρα) και αν δεν παρουσιαστεί κάτι δυνατό επί σκηνής ώστε να ξεχωρίσει και να περάσει έστω οριακά μας βλέπω για θέσεις 12-14 στον ημιτελικό.
    Πολύ αντικειμενικοι εκεί στο πρώτο θέμα…

    Απάντηση
  2. Illusionism
    Illusionism says:

    Είναι ακόμη ”άγουρος” συνθετικά και φωνητικά, χρειάζεται τεχνική διαμόρφωση, ώστε να αποκτήσει σύντομα μια δική του μουσική ταυτότητα. Για αυτό και ακούγεται τόσο ημιτελής η συνθετική του απόπειρα. Είναι κρίμα να αξιολογηθεί τόσο πρώιμα με αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς όμως αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι προφανώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη συμμετοχή του, σαν εφαλτήριο αναγνωρισιμότητας μέσα από την υπερπροβολή που προάγει ένας τέτοιος διαγωνισμός. Καλή επιτυχία στο παιδί, αλλά εύχομαι επιτέλους σαν χώρα να ανοίξουμε λίγο τους μουσικούς μας ορίζοντες και να γίνουμε λιγότερο ”βυσματικοί” σε αυτόν τουλάχιστον τον μουσικό διαγωνισμό…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *