Ισπανία: Με αλλαγές το “Eaea” στο Λίβερπουλ!

Blanca Paloma κέρδισε τον ισπανικό εθνικό τελικό Benidorm Fest 2023 τον Φεβρουάριο, κατακτώντας το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας στο Λίβερπουλ το Μάιο με το τραγούδι “Eaea”.

Ο παραγωγός πίσω από τη φετινή ισπανική συμμετοχή επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει αλλαγές στο τραγούδι για τη σκηνή της Eurovision.

Ο José Pablo Polo επιβεβαίωσε ότι η ισπανική συμμετοχή για την 67η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision έχει υποστεί αλλαγές για τη Eurovision. Μιλώντας στο Eurovision Space, ο Jose Pablo Polo που δούλεψε το τραγούδι με την Blanca Paloma επιβεβαίωσε ότι:

“Η εκδοχή που (θα παρουσιαστεί) στη Eurovision έχει ήδη παραδοθεί. Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές (κάποιες ήταν ήδη παρούσες στην έκδοση του Benidorm Fest) που πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να ανεβάσουν το τραγούδι σε υψηλότερη θέση.”

Να θυμίσουμε ότι και πέρσι στην επιτυχημένη συμμετοχή της χώρας με τη Chanel, έγιναν αλλαγές στην τελική εκδοχή του τραγουδιού και ίσως και η φετινή εκπροσώπηση της χώρας να θέλει να εκπλήξει το κοινό της Ευρώπης για άλλη μία χρονιά.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την ομάδα του Eurovisionfun στο Reaction βίντεο για το “Eaea”:

Απολαύστε την Blanca Paloma στην Live εμφάνιση της από τον τελικό του Benidorm Fest 2023:

πηγή: Eurovision Space

Θα καταφέρει η Blanca να φέρει ένα ακόμα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη χώρα μετά το περσινό θρίαμβο της Chanel; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *