Ισραήλ: Ακούστε το “Unicorn” της Noa Kirel για την Eurovision 2023!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε την εκπρόσωπο της για την Eurovision 2023, επιλέγοντας την Noa Kirel ως εκπρόσωπο από το καλοκαίρι.

Μέσα από το κανάλι της Eurovision στο Youtube παρουσιάστηκε η συμμετοχή της Noa Kirel για την Eurovision 2023!

Το τραγούδι έχει τίτλο “Unicorn” και είναι γραμμένο από την ίδια την Noa Kirel και μια ομάδα με πολλούς γνωστούς συνθέτες αποτελούμενη από τον Doron Medalie (Ισραήλ 2008, 2010, 2013, 2015, 2016, 2018), τον Yinon Yahel (Ισραήλ 2020) και την May Sfadia (έχει γράψει το ZaZa από τον εθνικό τελικό του 2022).

Ακούστε το Unicorn παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Noa Kirel:

Το μικρό της όνομα ήταν Noya κατά τη γέννησή της, αλλά αφού διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια των νεφρών όταν ήταν τριών μηνών, ένας ραβίνος πρότεινε στους γονείς της να αλλάξουν το όνομά της σε Noa , ώστε να ιαθεί και να μπορέσει να περπατήσει. Ο ραβίνος προέβλεψε επίσης ότι θα γινόταν χορεύτρια. 

Τον Μάρτιο του 2020, κατατάχθηκε στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και υπηρέτησε σε μια στρατιωτική μπάντα . Τον Φεβρουάριο του 2022 η Kirel ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στο IDF.

Είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Ισραήλ των τελευταίων χρόνων, κυριαρχεί στα charts της χώρας από την κυκλοφορία της #1 επιτυχίας της «Killer», όταν ήταν μόλις 14 ετών. Υπήρξε χρόνια κριτής στο  X Factor, ενώ πρωταγωνιστεί σε δεκάδες διαφημιστικά σποτ, σειρές και ταινίες, ούσα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην χώρα. Η Noa ανήκει στο δυναμικό της Atlantic Records και έχει κυκλοφορήσει 41 single.

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή του Ισραήλ; Θα καταφέρει να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Πολύ χαιπ χωρίς λόγο τόσο καιρό..Είναι σαν 3 τραγούδια σε ένα και κανένα από τα τρία δεν είναι καλό. Ευτυχώς που εμείς στέλνουμε πιο σλοου κομμάτι φέτος γιατί με τόσα uptempo θα χανομασταν, τωρα ισως και να ξεχωρισουμε.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ψιλό μάπα το καρπούζι….
    Το τραγούδι μέχρι τα 2′ είναι ανευρο και πραγματικά το βαρέθηκα, μετά κάτι πάει να κάνει αλλά δεν συνδέεται όμορφα το πρώτο μέρος με το δεύτερο. Πιστεύω ότι η ίδια η ερμηνεύτρια θα το “σώσει” αλλά δεν ξέρω αν θα πάει τόσο καλά όσο πιστεύουν πολλοί. Υπάρχουν πολλα up tempo και δεν γίνεται να πάνε όλα καλά. Από εμένα 7/10. Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  3. Mike
    Mike says:

    Πολύ hype χωρίς να αξίζει τόσο πολύ το αποτέλεσμα. Είναι σαν να ακούω διαφορετικά τραγούδια σε ένα χωρίς συνολικά να δένει το αποτέλεσμα.
    Βέβαια επειδή είναι πολλά υποσχόμενη και φωνητικά και χορογραφικα σίγουρα θα πάρει καλή θέση αλλά μέχρι εκεί.

    Απάντηση
  4. Esc MH
    Esc MH says:

    Να που λυσάξατε όλοι με την Μελίσσα πραγματικά πιστεύετε ότι η σκηνική της παρουσία θα ήταν αρκετά ανταγωνιστική προς το Ισραήλ. Μην ξαχνάμε ότι φέτος υπάρχουν πολύ παρόμοια τραγούδια όπως της Νορβηγίας και πολύ πιθανόν της Αρμενίας. Μάλιστα φέτος δεν υπάρχουν μπαλάντες στο στυλ του δικού μας, ίσως κάπως της Ελβετίας αλλά είναι σε διαφορετικό ημιτελικό. Ό,τι και να λέτε εγώ συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη για την συμμετοχή και ας διαφωνώ με τις αποφάσεις της ΕΡΤ!

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Λυσάξαμε η όχι με την Μελίσσα έπρεπε να πάει στο Λίβερπουλ διότι κέρδισε τη διαδικασία. Αν δεν έβγαινε νικήτρια θα λέγαμε δεν πειράζει την επόμενη φορά. Το Μάιο μετά τη συμμετοχή του Βίκτωρ θα έχουμε και την απόφαση οπότε όλα θα έρθουν στο φως και θα μάθουν όλοι τι έχει κάνει η ΕΡΤ.

      Απάντηση
      • Esc MH
        Esc MH says:

        Δεν αντιλέγω στο ότι ήταν η νικήτρια της διαδικασίας, όμως αυτό το hype για το τραγούδι της λες και είναι η νέα Beyonce έχει κουράσει εδώ και καιρό!

        Απάντηση
  5. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Ένα ξεκάθαρο fan service και ρηχό κατά τα αλλά και μουσικά και λυρικά. Ο πρώτος ημιτελικός είναι δύσκολος, βέβαια ίσως είναι η Σανέλ της φετινής χρονιάς, εκεί που θα χορεύει προς το τέλος ίσως πέσει το στάδιο, να τα λέμε όλα.

    Απάντηση
  6. ΄Παναγιώτης
    ΄Παναγιώτης says:

    δε ξέρω αλλά μου αρεσε.. το βρίσκω “πολύ μπροστά” ..σίγουρα δεν είναι κατι που θα το βαλω στην playlist της μουσικης μου αλλά θα ξεχωρίσει πιστεύω.

    Απάντηση
  7. James
    James says:

    Εγώ ακόμα ψάχνω το ρεφρέν.
    Πολύ κακό για το τίποτα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
    Σίγουρα θα το απογειώσει στην σκηνή αλλά όπως και να το κάνουμε η πρώτη ύλη δεν την βοηθά και ιδιαίτερα.
    Πλέον ρίχνω τις ελπίδες μου στην Αρμενία για κάτι καλό.
    Υ.Γ. όλα τα dance κομμάτια φέτος,καλά ή κακά είναι σχετικά “σύγχρονα” ενώ της Μελίσσα απ’ αυτό που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα μοιάζει αρκετά παλιακό, οπότε ίσως να μην ήταν εν τέλει και τόσο κακή ιδέα το ότι τελικά δεν θα πάει, ασχέτως αν η ΕΡΤ τα έκανε μαντάρα φέτος με την διαδικασία της επιλογής.

    Απάντηση
  8. Giannis
    Giannis says:

    Εμενα ειναι μεχρι στιγμης το αγαπημενο μου αλλα ως τραγουδι πρεπει να παραδεχτω οτι δεν ειναι κατι το τρομερο.Η ιδια το ανεβαζει πολυ και λγκα θα φερει και καποια καλη θεση πιθανως εντος πενταδας

    Απάντηση
  9. Δημήτρη
    Δημήτρη says:

    Δυστυχώς αυτό που λες δεν ισχύει. Υπάρχουν πάρα πολλές αντρικές παρουσίες στον φετινό διαγωνισμό και ειδικά μπαλάντες. Ιταλία, Κύπρος, Ελβετία Ελλάδα, Ιρλανδία αν και μπάντα και άλλα παρεμφερή τύπου όπως η Δανία η Λετονία και πάει λέγοντας. Είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις μια μπαλάντα σε πολλές πάρα ενα dance

    Απάντηση
  10. Kyr
    Kyr says:

    Έχει σοβαρό θέμα δομικό… 3 τραγούδια τουλάχιστον με άλλα τόσα τμήματα τραγουδιών στη συσκευασία του ασύνδετου ενός! Και παρολ’ αυτά ψάχνεις το ρεφρέν! Αν όντως είναι δυνατή φωνητικά και έχουν εκρηκτική σκηνική παρουσία, πράγμα που είναι εφικτό, δεν θα με ξενίσει μια καλή θέση στο ΤΟΡ-10. Η πρώτη ύλη όμως δεν με ενθουσίασε καθόλου…

    Απάντηση
  11. Christos P
    Christos P says:

    Σίγουρα είναι μια συμμετοχή που δε μοιάζει με κάποια άλλη μέχρι στιγμής και της δίνει ένα προβάδισμα. Ήδη από τότε που βγήκε ο τίτλος, ήταν αυτονόητο, ότι οι στίχοι δε θα είναι και ό,τι καλύτερο. Η Noa όμως το απογειώνει και παρ’όλο που ακούγεται σαν μια περίεργη μίξη διαφορετικών τραγουδιών χωρίς συνοχή, τον Μάιο στο Λίβερπουλ θα συνεχίσει την παράδοση της Φουρέιρα και της Σανέλ.

    Απάντηση
  12. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Μπορεί να είναι κάπως χαοτικό το τραγούδι,αλλά είναι πολύ δυναμικό και σε εκπλήσσει!!! Το κάνω εικόνα στη Eurovision και προβλέπω ότι θα γίνει χαμός !!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *