Κλαυδία: “Δεν με έριξε ψυχολογικά η απόρριψη για την Eurovision.”

Στο Teen Queen παραχώρησε συνέντευξη μια εκ των υποψηφίων την εσωτερικής επιλογής εκπροσώπου για την Ελλάδα, η Κλαυδία.

Έχοντας φτάσει στις 7 πρώτες θέσεις της διαδικασίας, η νεαρή ερμηνεύτρια δεν κατάφερε όμως να πάρει το χρίσμα και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι “Holy Water.”

Η Κλαυδία μίλησε για την εμπειρία της στο The Voice, τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει καθώς και την Eurovision, για την οποία δήλωσε:

“Η Eurovision για μένα ένα όνειρο, που μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου άρχισε να γίνεται ακόμα πιο έντονο. Οι πρώτες μου αναμνήσεις από τη Eurovision ήταν η νίκη της Έλενας το 2005. Ήμουν μόλις 3 ετών τότε. Και από εκείνη τη στιγμή είχα αρχίσει να με φαντάζομαι στη σκηνή του διαγωνισμού.”

Δεν με έριξε καθόλου ψυχολογικά (ο αποκλεισμός μου από τη φετινή διαδικασία), διότι ξέρω ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου και για το τραγούδι που έστειλα στην εκπροσώπηση. Ξέρω ότι υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Είμαι πολύ μικρή, οπότε θεωρώ πως θα έχω ξανά την ευκαιρία. Η Eurovision είναι από τους μεγαλύτερους στόχους μου.

Μπορείτε να ακούσετε το “Holy Water” παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε την Κλαυδία μελλοντικά στον διαγωνισμό της Eurovision;

Πηγή: Teen Queen

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Προς όσους είχα φάει τα λυσσιακά τους για την Κλαυδία…. γιατί εφόσον θεωρείτε ότι αδικήθηκε, τα views της εδώ και 2 βδομάδες δεν έχουν ξεπεράσει τις 50k? Τελικά μήπως δεν ήταν κ τόσο καλό?
    Πιστεύετε ότι της Melissa και του Κούρτη θα είναι καλύτερα? Ανυπομονώ να κυκλοφορησουν κ αυτά…
    Βέβαια πιο πολύ ανυπομονώ για του Βίκτωρα. Για να δούμε τι θα δούμε φέτος

    Απάντηση
    • Δημήτρης
      Δημήτρης says:

      Γενικά φέτος δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την eurovision συγκριτικά με άλλες χρονιές δλδ και της Κύπρου που βγήκε αν και η πλειονότητα είπε καλά λόγια δεν έχει πολλές προβολές

      Απάντηση
      • Λέων ο Ισαυρος
        Λέων ο Ισαυρος says:

        Καλά προφανώς και το τραγουδι της κυπρου δεν θα είχε προβολες αυτές τις μέρες. Το τελευταίο πραγμα που ενδιαφέρει κάποιον είναι το τραγουδι που θα στείλει η Κυπρος τον Μάιο

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *